Κικίλιας: Να ακούτε μόνο τους ειδικούς για τον κοροναϊό

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Κικίλιας: Να ακούτε μόνο τους ειδικούς για τον κοροναϊό
«Να ακούτε τους ειδικούς επιστήμονες, τους καθηγητές Πανεπιστημίου, τους λοιμωξιολόγους και όχι όσους διασπείρουν fake news για #κορονοϊό», έγραψε στο Twitter ο Βασίλης Κικίλιας.

Έκκληση προς τους πολίτες να δίνουν βάση μόνο στις πληροφορίες που προέρχονται από τους εξουσιοδοτημένους επιστήμονες που ασχολούνται με το ζήτημα του κοροναϊού έκανε σήμερα το πρωί ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, μέσω του λογαριασμού του στο twitter.

Χαρακτηριστικά έγραψε «Να ακούτε τους ειδικούς επιστήμονες, τους καθηγητές Πανεπιστημίου, τους λοιμωξιολόγους και όχι όσους διασπείρουν fake news για #κορονοϊό».

Η Ελλάδα είναι θωρακισμένη απέναντι στον κοροναϊό

Ψυχραιμία, σοβαρότητα και επαγγελματισμό συνέστησε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας σε δηλώσεις του μετά το πέρας της έκτακτης διευρυμένης σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου για να αποφασιστούν τα μέτρα θωράκισης της χώρας από τον κοροναϊό.

Στη σύσκεψη, που συγκλήθηκε εκτάκτως και οδήγησε σε αλλαγή του προγράμματος του πρωθυπουργού, μετείχαν εκτός από τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια, η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος, ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης, ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Γιάννης Κεφαλογιάννης, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Άκης Σκέρτσος, ο γγ Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς και ο γγ πρωθυπουργού, Γρηγόρης Δημητριάδης.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider