H Novo Nordisk Hellas, εγκαινιάζει το νέο εταιρικό ιστότοπο της: www.novonordisk.gr

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
H Novo Nordisk Hellas, εγκαινιάζει το νέο εταιρικό ιστότοπο της: www.novonordisk.gr
Η Novo Nordisk Hellas, στα πλαίσια του ψηφιακού μετασχηματισμού της εταιρείας, εγκαινιάζει το νέο εταιρικό ιστότοπο της: www.novonordisk.gr.

Η Novo Nordisk Hellas, στα πλαίσια του ψηφιακού μετασχηματισμού της εταιρείας, εγκαινιάζει το νέο εταιρικό ιστότοπο της: www.novonordisk.gr.

Ο επισκέπτης, χρησιμοποιώντας την ήδη υπάρχουσα ηλεκτρονική διεύθυνση του εταιρικού ιστότοπου της Novo Nordisk Hellas, www.novonordisk.gr, έχει πλέον τη δυνατότητα να περιηγηθεί σε ένα νέο ψηφιακό περιβάλλον, εναρμονισμένο με τα τελευταία πρότυπα της μητρικής εταιρείας, έχοντας τη δυνατότητα να αναζητήσει πληροφορίες για την εταιρεία και τις θεραπευτικές κατηγορίες που δραστηριοποιείται η Novo Nordisk, τόσο στην Ελλάδα και την Κύπρο, όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Στο νέο εταιρικό ιστότοπο της Novo Nordisk Hellas, www.novonordisk.gr, αναρτώνται διαρκώς νέες θέσεις εργασίας, είτε σε τοπικό, είτε σε παγκόσμιο επίπεδο, με στόχο οι ενδιαφερόμενοι να έχουν άμεση πρόσβαση σε νέες ευκαιρίες σταδιοδρομίας, στην εταιρεία Novo Nordisk.

Παράλληλα, ο επισκέπτης του ιστότοπου, έχει τη δυνατότητα να ενημερωθεί για την περιβαλλοντική στρατηγική και δράση της εταιρείας Novo Nordisk (πρόγραμμα Circular for Zero), για το κοινωνικό έργο της εταιρείας ανά την υφήλιο, καθώς και να διαβάσει τα τελευταία νέα της Novo Nordisk Hellas αλλά και τις τελευταίες εξελίξεις στην καταπολέμηση των νόσων του σακχαρώδη διαβήτη, της παχυσαρκίας, της αιμορροφιλίας και των αναπτυξιακών διαταραχών.

Επισκεφθείτε σήμερα τον ιστότοπο www.novonordisk.gr και μείνετε συντονισμένοι.

«Οδηγούμε την αλλαγή για να νικήσουμε το σακχαρώδη διαβήτη και άλλα σοβαρά χρόνια νοσήματα»

Το περιεχόμενο του ιστότοπου www.novonordisk.gr, επιμελήθηκε το ιατρικό τμήμα της Novo Nordisk Ελλάς Ε.Π.Ε. και απευθύνεται αποκλειστικά στο Ελληνικό και Κυπριακό κοινό. Αυτές οι πληροφορίες προορίζονται για γενική πληροφόρηση και ενημέρωση του κοινού και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να υποκαταστήσουν τη συμβουλή ιατρού ή άλλου αρμοδίου επαγγελματία υγείας. Για οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, σας παρακαλούμε να απευθυνθείτε στον ιατρό σας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider