«Χρυσή» μεταγραφή στο Netflix πήραν οι δημιουργοί του Game of Thrones

Viber Whatsapp Μοιράσου το
«Χρυσή» μεταγραφή στο Netflix πήραν οι δημιουργοί του Game of Thrones
Η υπηρεσία on demand video streaming πλήρωσε 200 εκατομμύρια δολάρια προκειμένου να προσθέσει τα δύο μεγάλα ονόματα στη λίστα των συνεργατών της

Σε συμφωνία με τους δημιουργούς της εξαιρετικά επιτυχημένης σειράς Game of Thrones, David Benioff και Dan Weiss προχώρησε το Netflix, σύμφωνα με τον διεθνή Τύπο.

Η υπηρεσία on demand video streaming μάλιστα πλήρωσε 200 εκατομμύρια δολάρια προκειμένου να προσθέσει τα δύο μεγάλα ονόματα στη λίστα των συνεργατών της η οποία διευρύνεται όλο και περισσότερο το τελευταίο διάστημα με την προσθήκη των Ryan Murphy του Glee και της Shonda Rhimes, της δημιουργού του Grey’s Anatomy.

Τους δύο δημιουργούς διεκδικούσαν και οι Amazon και Disney, ωστόσο το Netflix ήταν αυτό που κατέθεσε την καλύτερη προσφορά. Στην διαδικασία διεκδίκησής τους δεν συμμετείχε το HBO, αφού όπως ξεκαθάρισε δεν μπορούσε να ανταγωνιστεί τους υπόλοιπους παίκτες.

«Είχαμε μία όμορφη διαδρομή με το HBO για περισσότερο από μία δεκαετία και είμαστε ευγνώμονες για όλους εκεί που μας έκαναν να αισθανόμαστε σαν το σπίτι μας. Τους τελευταίους μήνες περάσαμε πολλές ώρες μιλώντας με την Cindy Holland και τον Scott Stuber. Θυμόμαστε τις ίδιες σκηνές από τις ίδιες ταινίες της δεκαετίας του ’80, αγαπάμε τα ίδια βιβλία, ενθουσιαζόμαστε για τις ίδιες δυνατότητες αφήγησης. Το Netflix έχει οικοδομήσει κάτι άνευ προηγουμένου και κάτι εκπληκτικό, και είναι τιμή μας που μας προσκάλεσαν στην ομάδα τους», δήλωσαν οι Benioff και Weiss.

Μετά την σύναψη της συνεργασίας το γνωστό δίδυμο θα προχωρήσει στην υλοποίηση σειρών και ταινιών, χωρίς όμως το χρονοδιάγραμμα να είναι σαφές, δεδομένου ότι έχει ήδη μια συμφωνία με την Disney για την επόμενη τριλογία του «Star Wars» η πρώτη ταινία της οποίας αναμένεται στις 16 Δεκεμβρίου του 2022.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider