Levi Strauss: Ο κορονοϊός γεννά ευκαιρίες για τις επιχειρήσεις

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Levi Strauss: Ο κορονοϊός γεννά ευκαιρίες για τις επιχειρήσεις
«Θεωρώ ότι μέσα από αυτή την κρίση τα ισχυρά brands μπορούν να βγουν ακόμη ισχυρότερα. Πιθανότατα πιο ισχυρά από ποτέ», τονίζει ο CEO της εταιρείας.

Την αισιοδοξία του για τις προοπτικές του επιχειρείν, μεσούσης της πανδημίας του κορονοϊού, εκφράζει ο ισχυρός άντρας της Levi Strauss, Chip Bergh.

«H πανδημία του κορονοϊού γεννά ευκαιρίες για τις επιχειρήσεις», δηλώνει στο CNBC ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας.

«Προσωπικά θεωρώ ότι μέσα από αυτή την κρίση τα ισχυρά brands μπορούν να βγουν ακόμη ισχυρότερα. Πιθανότατα πιο ισχυρά από ποτέ», τονίζει και επαναλαμβάνει πως η τρέχουσα κρίση μπορεί να γεννήσει ευκαιρίες.

Ο Bergh επικαλείται τον ισχυρό ισολογισμό της εταιρείας για να δικαιολογήσει την αισιοδοξία του, αποκαλύπτοντας πως η Levi Strauss διαθέτει ρευστότητα ύψους 900 εκατ. δολαρίων (στοιχεία Φεβρουαρίου 2020).

Με τρομερή οικονομική πειθαρχία θα προχωρήσουμε, επισημαίνει. «Η εταιρεία μας έχει ιστορία 167 ετών. Έχει βιώσει δύο Παγκόσμιους Πολέμους, καθώς και τη Μεγάλη Ύφεση», σχολιάζει ακόμη ο ίδιος. «Πάντα βγαίναμε ισχυρότεροι από τις κρίσεις. Το ίδιο θα κάνουμε και τώρα», σημειώνει.

Τα οικονομικά αποτελέσματα

Να σημειωθεί εδώ πως τα οικονομικά μεγέθη της εταιρείας για το πρώτο τρίμηνο ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις των αναλυτών. Η Levi Strauss ανακοίνωσε κέρδη ανά μετοχή ύψους 40 σεντς και έσοδα 1,5 δισ. δολαρίων.

Οι αναλυτές ανέμεναν ζημιές ανά μετοχές ύψους 39 σεντς και πτώση πωλήσεων στα επίπεδα των 654 εκατ. δολαρίων.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider