Αυλώνας (CSE): Οι άριστοι στην εταιρική υπευθυνότητα προέρχονται από όλους τους χώρους

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Αυλώνας (CSE): Οι άριστοι στην εταιρική υπευθυνότητα προέρχονται από όλους τους χώρους
Ο τρόπος που οι οργανισμοί κάνουν ΕΚΕ διαφοροποιείται σε σχέση με το παρελθόν.

Οι άριστοι στην Εταιρική Υπευθυνότητα προέρχονται από όλους τους κλάδους, από όλους τους χώρους και δεν πληρώνουν για να διακριθούν. Αυτό ανέφερε ο κ. Νίκος Αυλώνας, πρόεδρος του Κέντρου Αειφορίας μιλώντας στο insider.gr ενώ σημείωσε ότι ιδιαίτερη δραστηριότητα στην ΕΚΕ αναπτύσσουν εξίσου και οι Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, όπως φάνηκε και κατά την τελετή βράβευσης των «πρωταθλητών» στην Κοινωνική Ευθύνη στο πλαίσιο του 4ου Annual Sustainability Summit.

O κ. Αυλώνας μιλά για τον τρόπο που κάνουν ΕΚΕ οι οργανισμοί, ο οποίος έχει αρχίσει να διαφοροποιείται σε σχέση με ό,τι ίσχυε παλαιότερα. Ακολουθεί απόσπασμα από τη συνέντευξη που παραχώρησε ο κ. Αυλώνας στο insider.gr.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το Κέντρο Αειφορίας (CSE) και το ΜΒΑ International του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατά την ημερίδα πραγματοποιήθηκαν ομιλίες από ανώτατα στελέχη κορυφαίων εταιρειών, όπως ΑΒ Βασιλόπουλος, ΚΡΙ ΚΡΙ και Αττικές Διαδρομές και από τη start up FEAC Engineering, παρουσιάστηκαν οι Sustainable Development Champions, ενώ δόθηκαν διακρίσεις σε προγράμματα Εταιρικής Υπευθυνότητας που ξεχώρισαν στην Ελλάδα για την καινοτομία, το impact τους και τη σχέση τους με τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider