Τι συμβαίνει με την ΕΥΑΘ

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τι συμβαίνει με την ΕΥΑΘ
Ο “Insider” αποκαλύπτει το παρασκήνιο της εμπλοκής ανάμεσα στην εταιρεία και το Υπερταμείο

Τρικυμιώδεις είναι όπως μαθαίνω οι σχέσεις του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΥΑΘ Νάρκισσου Γεωργιάδη και της Διευθύνουσας Συμβούλου του Υπερταμείου Ράνιας Αικατερινάρη.

Όπως μου λένε, η ισχυρά κυρία του Υπερταμείου έχει ζητήσει την παραίτηση του κ. Γεωργιάδη, κάτι που όμως δεν έχει συμβεί μέχρι στιγμής. Ο λόγος που «τάραξε τα νερά» είναι η σύμβαση του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΥΑΘ, καθώς ο ίδιος επιδιώκει κλειστή σύμβαση ορισμένου χρόνου –όσου και η θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου- ενώ το Υπερταμείο θέλει σύμβαση εξαρτημένης εργασίας αορίστου χρόνου.

Προσπάθειες συμβιβασμού

Πάντως, όπως μαθαίνω, το τελευταίο διάστημα γίνονται εκατέρωθεν προσπάθειες προκειμένου να κοπάσει η τρικυμία και οι σχέσεις των δύο πλευρών να επανέλθουν. Όπως μου λένε, σε αυτή τη φάση η ΕΥΑΘ ολοκληρώνει το σχεδιασμό του επενδυτικού της προγράμματος, το οποίο θα πήγαινε πολύ πίσω στην περίπτωση αντικατάστασης του Διευθύνοντος Συμβούλου. Κάτι που κανείς δεν θέλει, ειδικά αν το πρόβλημα είναι στην πραγματικότητα «τεχνικό» και μπορεί να λυθεί με κάποιο τρόπο.

The Insider

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider