Insider Trading: Το πολυτελές ξενοδοχείο, η μεταγραφή που δεν έγινε και ο τραπεζίτης που ζητάει ραντεβού

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Insider Trading: Το πολυτελές ξενοδοχείο, η μεταγραφή που δεν έγινε και ο τραπεζίτης που ζητάει ραντεβού
Ο “Insider” αποκαλύπτει το πολυτελές ξενοδοχείο που υπολειτουργεί ποια επιχειρηματική μεταγραφή δεν έγινε και τι συμβαίνει με τον τραπεζίτη που ζητάει επίμονα ραντεβού. 

Το πολυτελές ξενοδοχείο που υπολειτουργεί

Πολλά είναι τα ξενοδοχεία που προσπαθούν να επεκτείνουν τη σεζόν όσο περισσότερο γίνεται, λίγα όμως τα καταφέρνουν. Όπως μου λένε, με κλειστά τα βασικά εστιατόρια μισο- άδειες πισίνες λειτουργεί γνωστό υπερπολυτελές ξενοδοχείο, το οποίο μάλιστα πουλά διαμονή σε ιδιαίτερα υψηλές τιμές για την εποχή. Παρά το γεγονός ότι το ξενοδοχείο έχει τη λογική του θέρετρου, οι πελάτες έχουν πολύ περιορισμένες επιλογές ακόμη και για τα γεύματά τους οι οποίες περιορίζονται στο πρόχειρο φαγητό. Πάντως, όπως μαθαίνω, η εικόνα είναι –οριακά- καλύτερη από πέρυσι όταν την ίδια εποχή οι πισίνες ήταν εντελώς άδειες και οι ένοικοι ελάχιστοι.

Η μεταγραφή που δεν έγινε

Μεγάλη κουβέντα είχε γίνει τις τελευταίες ημέρες σε τραπεζικά πηγαδάκια για υψηλόβαθμο στέλεχος που παραιτήθηκε από τράπεζα προκειμένου –όπως λεγόταν- να μεταπηδήσει σε άλλη και μάλιστα σε καλύτερη θέση. Όπως μαθαίνω όμως, αυτό δεν ισχύει, τουλάχιστον στο σύνολό του. Όπως μου λένε, το εν λόγω στέλεχος όντως πήρε μεταγραφή, αλλά σε εταιρεία εκτός χρηματοπιστωτικού τομέα και μάλιστα σε εξαιρετική θέση. Όπως μου είπαν με νόημα, η νέα δουλειά έχει… ψωμί.

Ο τραπεζίτης που ζητάει ραντεβού.

Ραντεβού από ανώτατο κυβερνητικό αξιωματούχο μαθαίνω ότι ζητάει μετ’ επιτάσεως υψηλόβαθμος τραπεζίτης, αλλά μέχρι στιγμής η πόρτα παραμένει κλειστή. Κάποιοι μου λένε ότι καθυστέρηση στο ραντεβού έχει να κάνει και με τον… πρότερο βίο αλλά και με την όχι τόσο θετική ανταπόκριση στο σχέδιο Ηρακλής. Από την άλλη, όπως μαθαίνω, στο τέλος της ημέρας το ραντεβού θα κλείσει, έστω και με καθυστέρηση. Γιατί η κυβέρνηση συνεργάζεται με όλους τους θεσμικούς, αλλά οι ημερομηνίες των συναντήσεων καθορίζονται με μια σειρά από κριτήρια.

The Insider

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider