Insider Trading: Τι μάθαμε για το σχέδιο Ψάλτη, γιατί περιμένουν την 31η Ιουλίου στην Εθνική και τι συμβαίνει με το RBU της Πειραιώς

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Insider Trading: Τι μάθαμε για το σχέδιο Ψάλτη, γιατί περιμένουν την 31η Ιουλίου στην Εθνική και τι συμβαίνει με το RBU της Πειραιώς
O “Insider” αποκαλύπτει το σχέδιο του Βασίλη Ψάλτη στην Alpha Bank, τι θα συμβεί στην Εθνική μέχρι τις 31 Ιουλίου και γιατί «παγώνουν» οι συζητήσεις με τους εργαζομένους στο RBU της Πειραιώς.

Το Σεπτέμβρη τα σπουδαία για την Alpha Bank

Τον Σεπτέμβριο θα «ανοίξει τα χαρτιά του» ο Βασίλης Ψάλτης, όπως μου λένε, αφού η Alpha Bank είναι η μόνη τράπεζα που δεν έχει ανακοινώσει τα σχέδιά της για τη μείωση των κόκκινων δανείων και την ενίσχυση των κεφαλαίων της. Όταν ρώτησα εάν θα δούμε ένα σχέδιο εξίσου φιλόδοξο με αυτή της Εθνικής Τράπεζας, η απάντηση που πήρα ήταν «πιο στέρεο από της Εθνικής».

31 Ιουλίου «κληρώνει» για την Εθνική

Η φετινή Γενική Συνέλευση των μετόχων της Εθνικής Τράπεζας στις 31 Ιουλίου θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον… Όπως μου λένε, μέχρι και την τελευταία στιγμή αναμένονται εκπλήξεις στα διοικητικά της τράπεζας και η εικόνα του Διοικητικού Συμβουλίου θα είναι πολύ διαφορετική σε σχέση με τη σημερινή. Μάλιστα, μαθαίνω ότι αποχωρήσεις από το ΔΣ θα φέρουν ανακατατάξεις και σε άλλα κλιμάκια της τράπεζας. Το σίγουρο είναι ότι όλοι οι ενδιαφερόμενοι έχουν κανονίσει διακοπές για μετά τις 31 Ιουλίου.

Τι συμβαίνει με τους εργαζομένους στο RBU της Πειραιώς

«Στον πάγο» για την ώρα έχουν μπει οι ατομικές συζητήσεις των εργαζομένων του RBU της Πειραιώς. Όπως μαθαίνω, οι εργαζόμενοι περιμένουν γραπτό κείμενο στο οποίο να αποτυπώνονται οι όροι της συμφωνίας και μέχρι να το λάβουν στα χέρια τους δεν προχωρούν στις τετ α τετ συναντήσεις. Όπως μου λένε, το θέμα παρακολουθεί στενά και η ΟΤΟΕ, οπότε οι επόμενες ημέρες αναμένονται ιδιαίτερα θερμές.

The Insider

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider