Insider Trading: Πού μπήκε η Egon Zehnder, το Πλαίσιο στην Πέτρου Ράλλη και η αγωνία στην Πειραιώς

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Insider Trading: Πού μπήκε η Egon Zehnder, το Πλαίσιο στην Πέτρου Ράλλη και η αγωνία στην Πειραιώς
Ο “Insider” αποκαλύπτει σε ποια τράπεζα «μπήκε» η Egon Zehnder, ιι κάνει το Πλαίσιο στην Πέτρου Ράλλη και γιατί αγωνιούν οι εργαζόμενοι στην Πειραιώς

Σε ποια τράπεζα «μπήκε» η Egon Zehnder

Μετά την Πειραιώς και την Εθνική, όπως μαθαίνω η Egon Zehnder ήδη ξεκίνησε να ασχολείται με το μετασχηματισμό άλλης, συστημικής τράπεζας. Όπως μου λένε, έχουν ήδη ξεκινήσει οι συναντήσεις με σκοπό την ενίσχυση της διοικητικής ομάδας αλλά και τον εσωτερικό μετασχηματισμό. Μάλιστα, όπως μαθαίνω, τις προηγούμενες ημέρες έγινε συνάντηση κορυφής σε παραλιακό ξενοδοχείο των Αθηνών, με αντικείμενο τον μέχρι στιγμής απολογισμό αλλά και τα επόμενα βήματα.

Τι κάνει το Πλαίσιο στην Πέτρου Ράλλη

Νέο κατάστημα επί της Πέτρου Ράλλη ετοιμάζει όπως μαθαίνω το Πλαίσιο με στόχο να χωρέσει και σε αυτό τις λευκές συσκευές που όπως ανακοίνωσε η εταιρεία προστίθενται πλέον στο χαρτοφυλάκιό του μέσα στο έτος. O ανταγωνισμός στην συγκεκριμένη αγορά αυξάνει την ώρα που η συμφωνία του ομίλου Olympia (Public) με την Media Markt που όπως μου λένε οδεύει προς τις υπογραφές.

Η αγωνία των εργαζομένων στην Πειραιώς

Δεκάδες τηλέφωνα έχω δεχθεί τις τελευταίες ώρες από εργαζομένους στην Πειραιώς, που με ρωτάνε τι θα γίνει με εκείνους που θα ασχοληθούν με τα κόκκινα δάνεια. Η αλήθεια είναι ότι το ντιλ βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ και το θέμα των εργαζομένων είναι πολύ ψηλά στην ατζέντα, μετά και τις κυβερνητικές παρεμβάσεις. Όπως μου λένε, άνθρωποι μέσα στην ομάδα του ντιλ υποστηρίζουν ότι οι εργαζόμενοι θα πάνε «δανεικοί» στο νέο σχήμα και δεν θα χάσουν την ιδιότητα του τραπεζοϋπαλλήλου, αλλά όλα θα ξεκαθαρίσουν πιθανότατα την επόμενη Δευτέρα.

The Insider

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider