Πετρέλαιο θέρμανσης σε 9 άτοκες δόσεις και... ζεσταθείτε άφοβα

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πετρέλαιο θέρμανσης σε 9 άτοκες δόσεις και... ζεσταθείτε άφοβα

Καθώς μπαίνουμε πιο βαθιά στον χειμώνα, το πετρέλαιο θέρμανσης αναδεικνύεται σε βασικό μέλημα για τα περισσότερα νοικοκυριά που παρακολουθούν την τιμή του διεθνούς πετρελαίου να ανεβαίνει και... παγώνουν.

Η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης ξεκίνησε στις 15 Οκτωβρίου στο 1,15 ευρώ/λίτρο γεγονός, αυξημένο κατά 20%. Και φέτος, οι τράπεζες προσφέρουν στους πελάτες τους τη δυνατότητα πληρωμής του πετρελαίου με πιστωτική κάρτα μέσω 9 άτοκων δόσεων, ενώ παρέχουν και πόντους επιβράβευσης για κάθε αγορά τους με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα.

Ας δούμε τις προσφορές που παρέχουν φέτος οι τέσσερις τράπεζες, έχοντας πάντα υπόψη ότι η μη έγκαιρη πληρωμή των δόσεων στις πιστωτικής κάρτας συνεπάγεται σημαντική επιβάρυνση για τον καταναλωτή:

9 άτοκες δόσεις και εξαργύρωση πόντων έως 100 ευρώ από την Alpha Bank

Όσοι πελάτες της τράπεζας φουλάρουν φέτος τον καυστήρα τους με πιστωτική κάρτα της Alpha Bank, μπορούν να πληρώσουν σε 9 άτοκες δόσεις.

Επιπλέον, μέσα από το πρόγραμμα επιβράβευσης Alpha Bonus μπορούν να εξαργυρώσουν 50.000 πόντους στα πρατήρια της BP και να γλιτώσουν εώς και 100 ευρώ από τον λογαριασμό.

Τέλος, μέσω της εξαργύρωσης Bonus πόντων, μπορούν να «γλιτώσουν» όλον τον ΦΠΑ της αγοράς καυσίμων.

9 άτοκες δόσεις και επιστροφή από τη Eurobank

Αγορά πετρελαίου θέρμανσης με 9 άτοκες δόσεις προσφέρουν οι πιστωτικές κάρτες της Eurobank, ενώ στα πρατήρια της ΕΛΙΝ* μπορούν να εξαργυρώσουν πόντους του προγράμματος Επιστροφή έως 1% επί των αγορών τους.

Το ίδιο ποσοστό επιστροφής ισχύει και για τα πρατήρια της Aegean με τις κάρτες της Eurobank.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα Επιστροφή, καθώς και τα επιλεγμένα πρατήρια ΕΚΟ που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, οι πελάτες μπορούν να ενημερώνονται στην ειδική ιστοσελίδα της τράπεζας και στην εφαρμογή Επιστροφή app για κινητά smartphones, η οποία διατίθεται δωρεάν στο App Store και στο Google Play.

9 άτοκες δόσεις με κάρτες Πειραιώς

Την «πολυτέλεια» των 9 άτοκων δόσεων προσφέρει και η Τράπεζα Πειραιώς για αγορές πετρελαίου θέρμανσης, φυσικού αερίου και βιοκαυσίμου με τις πιστωτικές της κάρτες.

Επιπλέον οι πελάτες της τράπεζας απολαμβάνουν έκπτωση 5% για αγορές από τα πρατήρια της Avin, όταν χρησιμοποιούν πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.

Για αγορές από τη Shell, οι πελάτες της Τράπεζας Πειραιώς κερδίζουν 10 yellows για κάθε 1 ευρώ αγορών (προπληρωμένες και πιστωτικές κάρτες) και 5 yellows για κάθε 1 ευρώ αγορών (χρεωστικές κάρτες) .

Έως 9 άτοκες δόσεις και πόντοι επιβράβευσης από την Εθνική Τράπεζα

Μέσω του προγράμματος επιβράβευσης go4more της Εθνικής Τράπεζας, μπορείτε να αγοράσετε το πετρέλαιο θέρμανσης και να κερδίσετε 12 πόντους για κάθε 1 ευρώ που αγοράζετε μέσω πιστωτικής κάρτας στα πρατήρια της ΕΛΙΝ.

Επιπλέον, μπορείτε να προμηθευτείτε το πετρέλαιο θέρμανσης με την πιστωτική σας κάρτα και να μοιράσετε την πληρωμή σε 9 άτοκες δόσεις, όπως και με τις υπόλοιπες τράπεζες.

*Οι προσφορές/Η επιβράβευση ισχύει για παραγγελίες εντός Αττικής και από τα καταστήματα της ΕΛΙΝ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider