Αγοράστε το πετρέλαιο με κάρτα και κερδίστε πόντους και χρήματα

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Αγοράστε το πετρέλαιο με κάρτα και κερδίστε πόντους και χρήματα
Οι τράπεζες «χρυσώνουν» το χάπι της θέρμανσης, προσφέροντας δυνατότητα πληρωμών με άτοκες δόσεις σε όσους χρησιμοποιούν πιστωτική κάρτα.

Η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης ξεκίνησε ήδη από τη Δευτέρα και το ερώτημα των περισσότερων είναι πώς θα γεμίσουν οι δεξαμενές για τον χειμώνα που έρχεται.

Το ερώτημα είναι ακόμη πιο βασανιστικό όταν η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης σημειώνει αύξηση 20% φέτος, στο 1,15 ευρώ/λίτρο γεγονός που δυσκολεύει ακόμη περισσότερο τα νοικοκυριά. Οι τράπεζες προσφέρουν δυνατότητα πληρωμών με 9-12 άτοκες δόσεις σε όσους χρησιμοποιούν πιστωτική κάρτα, καθώς και επιστροφή επί της αξίας αγορών τους.

Σε πολλές περιπτώσεις, μάλιστα, το ποσοστό επιστροφής αγγίζει το 5%. Σημειώνεται, βέβαια, ότι οι δόσεις πρέπει να αποπληρώνονται εγκαίρως, διαφορετικά το υπόλοιπο τοκίζεται με μεγάλη επιβάρυνση για τον καταναλωτή.

Επιπλέον, οι καταναλωτές κερδίζουν και πόντους μέσω των προγραμμάτων επιβράβευσης που ισχύουν τόσο για τις πιστωτικές όσο και για τις χρεωστικές κάρτες. Ας δούμε την επιβράβευση που προσφέρει κάθε τράπεζα για την αγορά πετρελαίου θέρμανσης με κάρτα:

EKO & ΕΛΙΝ με κάρτες Eurobank

Για τους πελάτες της Eurobank που συμμετέχουν στο πρόγραμμα επιβράβευσης Επιστροφή και αγοράζουν πετρέλαιο από το δίκτυο της ΕΚΟ, παρέχεται η δυνατότητα αγοράς πετρελαίου θέρμανσης με επιστροφή 1% επί της αξίας των αγορών τους. Το ίδιο ισχύει και για το δίκτυο της Aegean Oil και την ΕΛΙΝ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα Επιστροφή, καθώς και τα επιλεγμένα πρατήρια ΕΚΟ που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, οι πελάτες μπορούν να ενημερώνονται στην ειδική ιστοσελίδα της τράπεζας και στην εφαρμογή Επιστροφή app για κινητά smartphones, η οποία διατίθεται δωρεάν στο App Store και στο Google Play.

9 άτοκες δόσεις με κάρτες Πειραιώς

Έως 9 άτοκες δόσεις προσφέρουν οι πιστωτικές κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς στους χρήστες για αγορά πετρελαίου θέρμανσης και φυσικού αερίου.

Επιπλέον οι πελάτες της τράπεζας απολαμβάνουν έκπτωση 5% για αγορές από τα πρατήρια της Avin, όταν χρησιμοποιούν πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.

Για αγορές από τη Shell, οι πελάτες της Τράπεζας Πειραιώς κερδίζουν 10 yellows για κάθε 1 ευρώ αγορών (προπληρωμένες και πιστωτικές) και 5 yellows για κάθε 1 ευρώ αγορών (χρεωστικές) .

Αγοράστε φυσικό αέριο και κερδίστε από την Alpha BankΓ

Οι πελάτες της Alpha Bank που αγοράζουν φυσικό αέριο, λαμβάνουν 4 πόντους για κάθε 1 ευρώ αγοράς, στο πλαίσιο του προγράμματος επιβράβευσης Bonus.

Επίσης, η Shell αποδέχεται τις κάρτες American Express προσφέροντας επιπλέον δώρα μέσω του προγράμματος επιβράβευσης της Alpha Bank.

Shell και EKO με κάρτες Εθνικής Τράπεζας

Μέσω του προγράμματος επιβράβευσης go4more της Εθνικής Τράπεζας, μπορείτε να αγοράσετε το πετρέλαιο θέρμανσης και να κερδίσετε 8 πόντους για κάθε 1 ευρώ που αγοράζετε μέσω πιστωτικής κάρτας στα πρατήρια της Shell.

Το ίδιο πρόγραμμα επιβράβευσης ισχύει και για το δίκτυο της ΕΚΟ, όπου μπορείτε να εξαργυρώσετε τους πόντους που μαζεύετε στο επόμενο γέμισμα που θα κάνετε.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider