Βάλτε τις διακοπές στην κάρτα και κερδίστε πόντους και άτοκες δόσεις

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Βάλτε τις διακοπές στην κάρτα και κερδίστε πόντους και άτοκες δόσεις
Οι χρήστες καρτών μπορούν να αξιοποιήσουν τα προγράμματα επιβράβευσης που προσφέρουν όλες οι τράπεζες και να εξαργυρώσουν πόντους και προνόμια.

Ανέμελες διακοπές υπόσχονται οι τράπεζες για όσους χρησιμοποιήσουν τη χρεωστική και πιστωτική κάρτα για να κλείσουν εισιτήρια και διαμονή.

Παράλληλα με τις άτοκες δόσεις, οι πελάτες μπορούν να αξιοποιήσουν τα προγράμματα επιβράβευσης που προσφέρουν όλες οι τράπεζες και να εξαργυρώσουν πόντους και προνόμια.

Άτοκες δόσεις από την Τράπεζα Πειραιώς

Αυτό το καλοκαίρι, οι πελάτες της Πειραιώς μπορούν να πληρώσουν τα έξοδα για τις διακοπές τους με τις πιστωτικές κάρτες Visa και Mastercard® και να τα εξοφλήσουν έως και σε 6 άτοκες δόσεις.

Στα έξοδα που μπορούν να βάλουν σε άτοκες δόσεις περιλαμβάνονται:

  • Έξοδα διαμονής (ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια)
  • Μεταφορικά (ακτοπλοϊκά, αεροπορικά, σιδηροδρομικά εισιτήρια)
  • Ενοικίαση αυτοκινήτου / δικύκλου
  • Λοιπές ταξιδιωτικές υπηρεσίες

Σημειώνεται ότι το πρόγραμμα ισχύει για εφάπαξ συναλλαγές που πραγματοποιούνται έως 10/9/2019 με ελάχιστο ποσό ανά συναλλαγή τα 50 ευρώ. Θα πρέπει να σημειωθεί πάντως ότι η πληρωμή των δαπανών με πιστωτική κάρτα μπορεί να αποδειχθεί πολύ δαπανηρή, λόγω των υψηλών επιτοκίων, εάν ο πελάτης δεν πληρώσει εγκαίρως τις άτοκες δόσεις.

Επιστροφή 50% σε εισιτήρια της Aegean από τη Eurobank

Οι πελάτες της Eurobank μπορούν να εξαργυρώσουν τα ευρώ €πιστροφή τους για να αγοράσουν εισιτήρια προς όλους τους προορισμούς του δικτύου AEGEAN και Olympic Air σε Ελλάδα και εξωτερικό και να κερδίσουν 50% €πιστροφή στο ποσό της εξαργύρωσης.

Η προσφορά ισχύει για αγορές εισιτήριων έως και 21.07.2019 για αγορές εισιτήριων προς όλους τους προορισμούς του δικτύου AEGEAN και Olympic Air σε Ελλάδα και εξωτερικό με εξαργύρωση των ευρώ €πιστροφή, ανεξάρτητα από την ημερομηνία που θα πραγματοποιηθεί το ταξίδι..

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να χρησιμοποιήσουν χρεωστική κάρτα Eurobank ή πιστωτική κάρτα Eurobank που συμμετέχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή.

Με την κάρτα τους οι πελάτες πληρώνουν τους φόρους, τα τέλη αεροδρομίων, τα επασφάλιστρα ή άλλες χρεώσεις που επιβάλλονται από οποιαδήποτε Αρχή ή τρίτο Φορέα και βαρύνουν τους επιβάτες. Από αυτό το ποσό κερδίζουν 3% €πιστροφή.

Κλήρωση για διακοπές με spa από την Εθνική Τράπεζα

Μια σειρά από καλοκαιρινές προσφορές για αγορές από τους συνεργαζόμενους εμπόρους, όπως καταστήματα ένδυσης ή ταξιδιωτικά γραφεία, προσφέρει η Εθνική μέσω του προγράμματος επιβράβευσης Go4more.

Επιπλέον, όμως, φέτος η Εθνική Τράπεζα επιφυλάσσει μια ευχάριστη έκπληξη για τους πελάτες της, αφού κληρώνει πέντε ημέρες χαλάρωσης στο Amaronda Resort & Spa στο πλαίσιο του προγράμματος «go4more – ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2019 Amaronda Resort & Spa».

Για να συμμετέχει κάποιος στην κλήρωση, θα πρέπει να είναι μέλος του προγράμματος επιβράβευσης Go4More και να κάνει σχόλιο κάτω από την ανάρτηση της συγκεκριμένης ενέργειας στον λογαριασμό Facebook της τράπεζας. Η προσφορά ισχύει έως τις 14 Ιουλίου.

    Αγορές με Bonus στα Attica από την Alpha Bank

    H Alpha Bank φροντίζει για το καλοκαιρινό στιλ των πελατών της, προσφέροντας μοναδικές εκπτώσεις και πόντους μέσω της συνεργασίας της με τα πολυκαταστήαμτα Attica.

    Για επώνυμες μάρκες ανδρικής, γυναικείας, παιδικής ένδυσης, υπόδησης, αξεσουάρ, λαμπερά τμήματα καλλυντικών αλλά και υπηρεσίες οι πελάτες της Alpha Bank που κάνουν τις αγορές τους με κάρτα συλλέγουν 10 Bonus πόντους για κάθε 1 ευρώ αγορών.

    Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

    gazzetta
    gazzetta reader insider insider