Προσφορές και εκπτώσεις για όσους ψωνίσουν το Πάσχα με κάρτα

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Προσφορές και εκπτώσεις για όσους ψωνίσουν το Πάσχα με κάρτα
Ειδικά για το Πάσχα, όμως, όσοι αγοράσουν δώρα στα βαφτιστήρια και τους αγαπημένους τους, αλλά και αεροπορικά εισιτήρια, θα βγουν κερδισμένοι.

Πλούσιες εκπτώσεις και προσφορές, αλλά και δώρα, κερδίζουν όσοι κάνουν τις πασχαλινές αγορές τους με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα.

Και οι τέσσερις τράπεζες προσφέρουν κίνητρα στους πελάτες τους μέσω των προγραμμάτων επιβράβευσης που «τρέχουν» όλον τον χρόνο. Ειδικά για το Πάσχα, όμως, όσοι αγοράσουν δώρα στα βαφτιστήρια και τους αγαπημένους τους, αλλά και αεροπορικά εισιτήρια, θα βγουν κερδισμένοι.

«Τα yellows έρχονται διπλά» από την Τράπεζα Πειραιώς

Έως τις 28 Απριλίου, οι πελάτες της τράπεζας που κάνουν τις αγορές τους με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, διπλασιάζουν τα yellows της τυχερής τους αγοράς μέσω του ειδικού προγράμματος που προσφέρει η Τράπεζα Πειραιώς για το φετινό Πάσχα.

Συγκεκριμένα, κερδίζουν 10πλάσια yellows για κάθε 1 ευρώ αγορών με πιστωτικές και προπληρωμένες κάρτες και 5πλάσια yellows για κάθε 1 ευρώ αγορών με χρεωστικές κάρτες.

Πάσχα με ταξίδια από τη Eurobank

Αυτό το Πάσχα, η Eurobank προσφέρει την επιλογή μιας σειράς προορισμών με πτήσεις της της AEGEAN και της Olympic Air, όπου οι χρήστες των καρτών της μπορούν να ταξιδέψουν εξαργυρώνοντας λιγότερους πόντους €πιστροφής.

10% ή 5% €πιστροφή σε όσους πελάτες της χρησιμοποιούν τις πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες τους για τις αγορές τους.

Η προσφορά ισχύει για απόκτηση εισιτηρίων από 20.03.2019 έως και 18.06.2019, όποια κι αν είναι η ημερομηνία που θα γίνει το ταξίδι σας. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να γίνει η πληρωμή του εισιτηρίου με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα Eurobank που συμμετέχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή.

Με την κάρτα τους, οι πελάτες της τράπεζας πληρώνουν τους φόρους, τα τέλη αεροδρομίων, τα επασφάλιστρα ή άλλες χρεώσεις και κερδίζουν 3% €πιστροφή.

Ανοιξιάτικες προσφορές από την Εθνική Τράπεζα

Ιδέες για αγορές δώρων για τα βαφτιστήρια στη Media Mrkt δίνει η Εθνική Τράπεζα, μέσω της ειδικής προσφοράς που «τρέχει» για επιστροφή 20% για τις αγορές που γίνονται στην αλυσίδα έως τις 27 Απριλίου με κάρτες του προγράμματος go4more.

Η Εθνική Τράπεζα συνεργάζεται, επίσης, με ένα μεγάλο δίκτυο καταλυμμάτων σε όλη την Ελλάδα, προσφέροντας ανοιξιάτικες αποδράσεις με πολλούς πόντους σε όσους πελάτες τους κάνουν τις πληρωμές τους με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.

Διπλάσιοι πόντοι με κάρτες της Alpha Bank

Ανοιξιάτικες προσφορές προσφέρει και η Alpha Bank στους πελάτες της, έως τις 10 Μαΐου, για όσους χρησιμοποιούν το νέο Bonus App.

Εκτός από τους διπλάσιους πόντους που απολαμβάνουν, συμμετέχουν και σε κλήρωση για για δωροεπιταγές από τους Μεγάλους Συνεργάτες του προγράμματος:

Στις αυτόματες κληρώσεις, διεκδικείτε τις ακόλουθες Δωροεπιταγές:

  • ΑΒ Βασιλόπουλος: 50 δωροεπιταγές των 100€
  • Aegean: 50 δωροεπιταγές των 100€
  • BP: 50 δωροεπιταγές των 100€
  • Vodafone: 30 δωροεπιταγές των 100€
  • Attica: 50 δωροεπιταγές των 100€
  • Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας: δώρο το «ρεύμα της χρονιάς» για 5 τυχερούς
  • TΡΑΙΝΟΣΕ: 100 δωροεπιταγές των 50€
  • AXA Ασφαλιστική: 150 δωροεπιταγές των 100€
  • Hondos Center: 50 δωροεπιταγές των 100€
  • Hertz: 10 δωροεπιταγές των 100€
  • Κωτσόβολος: 50 δωροεπιταγές των 100€

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider