Η Τράπεζα Πειραιώς αποταμιεύει τα «ρέστα» με το Pay & Save

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η Τράπεζα Πειραιώς αποταμιεύει τα «ρέστα» με το Pay & Save
Για κάθε αγορά με χρεωστική κάρτα, το ποσό της χρέωσης στρογγυλοποιείται και τα «ρέστα» αποταμιεύονται σε έναν ειδικό λογαριασμό.

Τη δυνατότητα να αποταμιεύουν τα «ρέστα» τους στις ηλεκτρονικές συναλλαγές τους δίνει η Τράπεζα Πειραιώς στους πελάτες της μέσω της νέας υπηρεσίας «Pay & Save».

Με τη νέα αυτή δυνατότητα, για κάθε αγορά που κάνουν οι πελάτες με τη χρεωστική τους κάρτα, το ποσό της χρέωσης στρογγυλοποιείται είτε στο 1 ευρώ είτε στα 5 ευρώ και τα «ρέστα» αποταμιεύονται σε έναν ειδικό λογαριασμό. Με αυτόν τον απλό τρόπο η αποταμίευση γίνεται αυτόματα και πιο εύκολη από ποτέ.

Ουσιαστικά, το «Pay & Save» δεν είναι τίποτα άλλο από την παλιά συνήθεια να αδειάζει κανείς τα ψιλά από τις τσέπες του σε ένα βάζο ή έναν κουμπαρά. Στόχος της νέας υπηρεσίας είναι να εντάξει με τον πλέον απλό τρόπο την αποταμίευση στην καθημερινότητα όλων, προκειμένου να αναδειχθούν τα οφέλη και η σημασία που αυτή έχει στο πλαίσιο του οικονομικού προγραμματισμού.

Παράλληλα, θα λειτουργήσει συμπληρωματικά στο ευρύ φάσμα σύγχρονων αποταμιευτικών λύσεων που προσφέρει η Τράπεζα Πειραιώς. Στην ανανεωμένη ιστοσελίδα, ο επισκέπτης μπορεί να βρει αυτές που του ταιριάζουν, μαζί με πρακτικές συμβουλές και εργαλεία εξοικονόμησης και αποταμίευσης, ώστε να «πάρει στα χέρια του» τον έλεγχο των οικονομικών του.

Η υπηρεσία «Pay & Save» διατίθεται δωρεάν και οι πελάτες μπορούν να εγγραφούν σε αυτήν μέσω Winbank, web banking ή και μέσα από το δίκτυο καταστημάτων της Τράπεζας Πειραιώς.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider