Αγοράστε τα φετινά δώρα με κάρτα και βγείτε κερδισμένοι

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Αγοράστε τα φετινά δώρα με κάρτα και βγείτε κερδισμένοι
Πλούσιες επιστροφές προσφέρουν οι τράπεζες σε όσους κάνουν τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους με κάρτα.

Δώρα, κληρώσεις και πολλούς πόντους κερδίζουν όσοι κάνουν τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους με χρεωστική και πιστωτική κάρτα.

Οι τράπεζες επιβραβεύουν τους πελάτες τους που προτιμούν το πλαστικό χρήμα και συνεχίζουν τις καμπάνιες επιβράβευσης με ακόμη μεγαλύτερα δώρα για την περίοδο των γιορτών.

Σημειώνεται ότι το όριο των αναλήψεων, σύμφωνα με τα capital controls, είναι 1800 ευρώ μηνιαίως, αλλά για τις αγορές με κάρτα δεν ισχύει κάποιος περιορισμός.

Ταξιδέψτε με πόντους από τη Eurobank

Για τα ταξίδια των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, οι κάτοχοι καρτών της Eurobank μπορούν να εξαργυρώσουν τους πόντους που έχουν συκγεντρώσει για να αγοράσουν τα εισιτήριά τους από την Aegean και την Olympic Air και να ταξιδέψουν με... εορταστική ανεμελιά!

Η προσφορά ισχύει από τις 5 Δεκεμβρίου 2018 έως τις 5 Μαρτίου 2019 και ισχύει για όλους τους προορισμούς της αεροπορικής εταιρείας και για όσους συμμετέχουν στο πρόγραμμα €πιστροφή. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν οι χρήστες, είναι να κατεβάσουν την εφαρμογή €πιστροφή app!

Οι μειωμένες αξίες εξαργύρωσης ευρώ €πιστροφή ισχύουν αποκλειστικά για πτήσεις από και προς Αθήνα. Τα ευρώ €πιστροφή αντιστοιχούν σε πτήσεις απλής μετάβασης (one way). Με κάθε απόκτηση εισιτηρίου με εξαργύρωση ευρώ €πιστροφή, κάθε επιβάτης δικαιούται μία βαλίτσα δωρεάν. Με την κάρτα τους, οι χρήστες πληρώνουν μόνο τους φόρους, τα τέλη αεροδρομίων, τα επασφάλιστρα ή άλλες χρεώσεις που επιβάλλονται από οποιαδήποτε αρχή ή τρίτον φορέα και βαρύνουν τους επιβάτες. Ακόμη κι από αυτό το ποσό, όμως, κερδίζουν 3% €πιστροφή μέσα από το πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή.

Δείτε εδώ πώς εξαργυρώνετε τα ευρώ €πιστροφή σας στο δίκτυο της AEGEAN και της Olympic Air.

«Βρέχει» yellows στην Τράπεζα Πειραιώς

Υellows «μοιράζει» η Τράπεζα Πειραιώς και εκπτώσεις για όσους κάνουν τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους στα συνεργαζόμενα καταστήματα.

Γλυκά, στολίδια, σαμπάνιες, παιχνίδια, κοσμίματα, βιβλία και εισιτήρια για θεάματα είναι μερικά από τα προϊόντα που περιλαμβάνονται στο εορταστικό πρόγραμμα επιβράβευσης της τράπεζας.

Επιπλέον, 100 τυχεροί κερδίζουν από 10.000 yellows, τα οποία μπορούν να εξαργυρώσουν κερδίζοντας εκπτώσεις και δωροεπιταγές στους συνεργαζόμενους εμπόρους.

Οι προσφορές ισχύουν και για όσους χρησιμοποιούν τις κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς για να αγοράζουν εισιτήρια και να κλείσουν τις διακοπές τους.

Ταξιδέψτε με τις κάρτες τις Εθνικής Τράπεζας

Μια μοναδική προσφορά παρέχει η Εθνική Τράπεζα σε όσους πελάτες αγοράσουν τα χριστουγεννιάτικα εισιτήριά τους με τις Μινωικές Γραμμές χρησιμοποιώντας τις χρεωστικές ή πιστωτικές τους κάρτες.

Συγκεκριμένα, για κάθε ευρώ αγοράς κερδίζουν 16 πόντους Go4more τους οποίους μπορούν να εξαργυρώνουν στα συνεργαζόμενα καταστήματα.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε τους Όρους Συμμετοχής.

Ένας ολόκληρος κόσμος επιβράβευσης από την Alpha Bank

Προσφορές, εκπτώσεις και δώρα προσφέρει η Alpha Bank όλον τον χρόνο μέσω του προγράμματος επιβράβευσης Bonus. Εξαργυρώνοντας Bonus πόντους σε επιλεγμένα σημεία σε όλη την Ελλάδα, οι πελάτες της τράπεζας μεγιστοποιούν το όφελός τους επιλέγοντας ακριβώς την επιβράβευση που επιθυμούν ανάμεσα σε ένα μεγάλο φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών που καλύπτουν όλες τις ανάγκες, εποχιακές και μη.

Στα συνεργαζόμενα πολυκαταστήματα, η Alpha Bank προσφέρει ειδικές προσφορές επιστροφών για τις χριστουγεννιάτικες αγορές σας, όπως καλλυντικά, ρούχα, gadgets και παπούτσια, καθώς και άλλα δώρα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider