Οικονομικές συνταγές που... κλέβουν την παράσταση!

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Οικονομικές συνταγές που... κλέβουν την παράσταση!

Ιδέες για γιορτινές, πεντανόστιμες και ταυτόχρονα οικονομικές συνταγές, ιδανικές για το Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι, δίνει ο Άκης Πετρετζίκης παντρεύοντας τα παραδοσιακά γλυκίσματα των ημερών με νέες πεντανόστιμες παραλλαγές χαρίζοντας τους μια ξεχωριστή νότα.

Τραγανοί κουραμπιέδες πασπαλισμένοι με ζάχαρη άχνη και αφράτα μελομακάρονα αναμετρώνται με τη βασιλόπιτα κέικ ή και τσουρέκι για το ποιος θα κλέψει την παράσταση στο τραπέζι.

Αν και η βασιλόπιτα θα είναι η πρώτη που θα γίνει ανάπραστη για τη υπέροχη γεύση της κι όχι για το φλουρί της, ο αγαπημένος σεφ προτείνει και μια ακόμη συνταγή για να κλέψετε την παράσταση.

Για να εντυπωσιάσετε μικρούς και μεγάλους που θα γεμίσουν το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι, ο Άκης Πετρετζίκης σας καλεί να επιστρατεύσετε την φαντασία και τις ζαχαροπλαστικές σας ικανότητες για να δημιουργήσετε Χριστουγεννιάτικα σπιτάκια βγαλμένα από παραμύθι του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν.

Κι όλα αυτά ξοδεύοντας το πολύ 25 ευρώ. Καλή όρεξη λοιπόν και μην απορήσετε αν τα φλας αστράψουν πάνω από τα χριστουγεννιάτικα σπιτάκια σας. Είναι που όλοι σας οι φίλοι θα τα ανεβάζουν στο Instagram.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider