Μπιλ Γκέιτς και Τζεφ Μπέζος συμβουλεύουν: «Μην πάτε διακοπές»

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μπιλ Γκέιτς και Τζεφ Μπέζος συμβουλεύουν: «Μην πάτε διακοπές»
Τι έχουν οι δισεκατομμυριούχοι εναντίον των... διακοπών και της ξεκούρασης;

Το ξεκίνημα ενός νέου επιχειρηματικού βήματος είναι μια περίοδος με πολύ άγχος και πίεση, όμως αντί για ξεκούραση και ανασυγκρότηση, ειδικά εκείνη την περίοδο, ο Μπιλ Γκέιτς συστήνει δουλειά και ακόμα περισσότερη δουλειά!

Ο δισεκατομμυριούχος συνιδρυτής της Microsoft δεν χαροποίησε πολλούς όταν δήλωσε ότι δεν πιστεύει πολύ στις διακοπές και στα ξεκούραστα σαββατοκύριακα.

Σύμφωνα με το Market Watch, ο Μπιλ Γκέιτς μιλώντας από προσωπική εμπειρία, είπε πως την περίοδο που «έχτιζε» τον δικό του τεχνολογικό κολοσσό, δεν πήγαινε ούτε διακοπές, ούτε ξκεκουραζόταν. Και το ίδιο πιστεύει πως πρέπει να κάνουν όλοι όσοι κάνουν τα πρώτα τους επιχειρηματικά βήματα.

Μάλιστα τόνισε πως, κατά την γνώμη του, εκείνη την περίοδο είναι αναμενόμενο και «πρέπει» να θυσιάζουμε πράγματα που θα μας αποσπάσουν από τον κύριο στόχο μας.

Δεν είναι βέβαια ο μοναδικός δισεκατομμυριούχος με αυτές τις απόψεις. Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του Τζεφ Μπέζος όταν ρωτήθηκε σχετικά. Όπως χαρακτηριστικά είπε, «η εργασιακή ζωή είναι κύκλος, όχι ισορροπία».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider