Πώς θα πληρώσετε λογαριασμούς όποτε θέλετε στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πώς θα πληρώσετε λογαριασμούς όποτε θέλετε στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ
Τη δυνατότητα να γλιτώσουν χρόνο και ταλαιπωρία δίνει πλέον ο ΟΠΑΠ σε όσους θέλουν να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους αλλά και να ανανεώσουν το χρόνο ομιλίας στο κινητό τους τηλέφωνο.

Και μάλιστα, χωρίς ουρές και αναμονή αλλά και χωρίς τους χρονικούς περιορισμούς που επιβάλλουν οι «παραδοσιακοί» τρόποι πληρωμής.

Πλέον, για να γίνουν όλα τα παραπάνω, αρκεί μια απλή επίσκεψη σε ένα κατάστημα ΟΠΑΠ χάρη στη νέα υπηρεσία πληρωμών tora που διαθέτει ο Οργανισμός. Πατώντας εδώ μπορείτε να βρείτε το πλησιέστερο κατάστημα ΟΠΑΠ για εξόφληση λογαριασμών και ανανέωση χρόνου ομιλίας.

Διευρυμένο ωράριο

Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα της νέας υπηρεσίας tora είναι ότι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να την αξιοποιήσουν όλες τις ημέρες της εβδομάδας αλλά και χωρίς περιορισμό ωραρίου. Και αυτό γιατί η υπηρεσία είναι διαθέσιμη καθημερινά, ακόμα και τα Σαββατοκύριακα, μέχρι αργά το βράδυ, σε περισσότερα από 2.000 καταστήματα ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα, καλύπτοντας την πλειονότητα των λογαριασμών και οφειλών Δημοσίου.

  • Αναλυτικά, εξοφλούνται οι λογαριασμοί:
  • Σταθερής-κινητής τηλεφωνίας και Iternet (Cosmote, Vodafone, Wind, Cyta, Forthnet-Nova)
  • Ηλεκτρισμού (ΔΕΗ, ΗΡΩΝ, Protergia, Elpedison, Watt & Volt)
  • Φυσικού αερίου (ΖeniΘ, Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας)
  • Ύδρευσης (ΕΥΔΑΠ, ΕΥΑΘ και δεκάδες ΔΕΥΑ σε όλη τη χώρα)
  • Ασφάλειες
  • Οφειλές Δημοσίου (Φόρος εισοδήματος, ΕΝΦΙΑ, ΕΦΚΑ, κ.ά.)
  • Τέλη κυκλοφορίας
  • Συνδρομητική τηλεόραση (NOVA, Cosmote TV)

Και ανανέωση χρόνου ομιλίας

Πέρα από την πληρωμή λογαριασμών, μια επιπλέον εξαιρετικά χρήσιμη υπηρεσία που προσφέρεται στην οικογένεια υπηρεσιών tora αφορά την ανανέωση χρόνου ομιλίας των κινητών τηλεφώνων. Πλέον οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανανεώσουν το χρόνο ομιλίας για το κινητό τους τηλέφωνο σε περισσότερα από 3.500 καταστήματα ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα

Οι παραπάνω υπηρεσίες είναι διαθέσιμες μέσω των tora Wallet και tora Direct, θυγατρικών εταιρειών του ομίλου ΟΠΑΠ. Η tora Wallet έχει αδειοδοτηθεί ως Ίδρυμα Ηλεκτρονικού Χρήματος από την Τράπεζα της Ελλάδος και προσφέρει, μεταξύ άλλων, υπηρεσίες πληρωμών. Η tora Direct είναι η πρώτη εταιρεία που εισήγαγε την πώληση καρτών τηλεφωνίας σε «άυλη» μορφή στην Ελληνική αγορά.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider