Επιδότηση υγραερίου από την Autogas Tsopelogiannis

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Επιδότηση υγραερίου από την Autogas Tsopelogiannis

Tην έναρξη του νέου της προγράμματος «Επιδότηση Υγραερίου», το οποίο ισχύει για περιορισμένο αριθμό εγκαταστάσεων που θα έχουν πραγματοποιηθεί έως τις 30 Ιουνίου 2016, ανακοίνωσε η Αutogas Tsopelogiannis.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, με το εν λόγω πρόγραμμα, η Autogas Tsopelogiannis επιδοτεί, για κάθε νέα εγκατάσταση, το 20% του κόστους των καυσίμων έως το τέλος του χρόνου, αυξάνοντας ακόμη περισσότερο το όφελος των οδηγών σε σχέση με τη βενζίνη.

Η ενέργεια πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Coral Gas και ισχύει για επιλεγμένα πρατήρια με το σήμα της Shell, Avin και Cyclon.

«Η επιδότηση υγραερίου αποτελεί μέρος της ευρύτερης φιλοσοφίας της εταιρίας να κάνει την υγραεριοκίνηση όσο το δυνατόν πιο προσιτή στους οδηγούς, σε μία εποχή που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Στο πλαίσιο αυτό, η Autogas Tsopelogiannis συνεχίζει να προσφέρει τα πιο αξιόπιστα συστήματα με την εγγύηση χαμηλότερης τιμής και με ιδιαίτερα ευέλικτες δυνατότητες αποπληρωμής», σημειώνεται στην ανακοίνωση της εταιρείας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider