REAL LIFE WORKING GIRL

Αυτή είναι η νούμερο ένα συνήθεια που σας κάνει αντιπαθητικούς στη δουλειά


9 Ιανουαρίου 2019

rawpixel-274858-unsplash.jpg

Μήπως νιώθετε πως σε κάθε δουλειά που πάτε οι συνάδελφοί σας, σας αντιπαθούν και δεν γνωρίζετε το λόγο; Κι όμως υπάρχει μια συνήθεια, που είναι ό,τι πιο ενοχλητικό μπορεί κάποιος να έχει στον εργασιακό χώρο και που υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να την έχετε και να μην το γνωρίζετε.

Διαβάστε εδώ: Πώς μπορούμε να εργαστούμε σε ένα περιβάλλον με αρνητική ενέργεια

Οι επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο στο Ιλινόις κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το νούμερο ένα πράγματα που εκνευρίζει τους περισσότερους ανθρώπους που βρίσκονται στη δουλειά, είναι τα συνεχόμενα παράπονα και η γκρίνια. Με απλά λόγια εάν με το που πατάτε το πόδι σας στο γραφείο παραπονιέστε για τα πάντα και γκρινιάζετε με το παραμικρό, το μόνο που θα καταφέρετε είναι να γίνετε αντιπαθείς. Ενώ δεύτερη πιο αντιπαθητική συνήθεια, σύμφωνα με τους ερευνητές, βγήκε το κουτσομπολιό.

Εάν λοιπόν δεν θέλετε να νευριάζετε το αφεντικό σας ή τους συναδέλφους σας, προσπαθήστε όσο βρίσκεστε στον εργασιακό χώρο, να είστε διακριτικοί και να κρατάτε τις ισορροπίες. Φυσικά δεν είναι εφικτό να μας συμπαθούν όλοι οι άνθρωποι, αλλά τουλάχιστον ας φροντίσουμε να βγάζουμε τον καλύτερό μας εαυτό.

Δείτε στη gallery: Πώς να κάνετε τον πιο chic κότσο για το αυριανό meeting