Κλειστό το Taxisnet το Σαββατοκύριακο 

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Κλειστό το Taxisnet το Σαββατοκύριακο 
Εκτός λειτουργίας θα είναι τα συστήματα της ΓΓΠΣ το Σαββατοκύριακο λόγω εργασιών συντηρήσης.

Κλειστό θα είναι το Taxisnet αλλά και όλες οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες που υποστηρίζονται από την Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων (ΓΓΠΣ) το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Οκτωβρίου λόγω προγραμματισμένων εργασιών συντήρησης στο δίκτυο.

«Η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων θα πραγματοποιήσει προγραμματισμένες εργασίες συντήρησης της πληροφοριακής υποδομής της, από το Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018 στις 8:00 έως και την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018 στις 24:00. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, δεν θα είναι δυνατή η πρόσβαση στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες που υποστηρίζονται από την εν λόγω πληροφοριακή υποδομή.

Σας ενημερώνουμε ότι από το Σάββατο 20/10/2018 και ώρα 08:00 έως Κυριακή 21/10/2018 και ώρα 24:00 δε θα είναι δυνατή η πρόσβαση των πολιτών στις εφαρμογές της ΗΔΙΚΑ ΑΕ που χρησιμοποιούν το σύστημα αυθεντικοποίησης χρηστών μέσω διαπιστευτηρίων Taxisnet (OAuth) της ΑΑΔΕ, λόγω του ότι η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων θα πραγματοποιήσει εργασίες συντήρησης της πληροφοριακής υποδομής της», αναφέρει η ανακοίνωση της ΓΓΠΣ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider