Φορολογικές δηλώσεις: Καμία παράταση πέραν της 29ης Ιουλίου, διαμηνύει το υπουργείο Οικονομικών

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Φορολογικές δηλώσεις: Καμία παράταση πέραν της 29ης Ιουλίου, διαμηνύει το υπουργείο Οικονομικών
«Στόχος μας είναι να εμπεδωθεί η εικόνα ενός Κράτους που θα είναι σοβαρό, συνεπές και αξιόπιστο απέναντι στους πολίτες, εμπνέοντας ανάλογες συμπεριφορές», διαμηνύει ο υφυπουργός Οικονομικών, Απόστολος Βεσυρόπουλος.

Διαψεύδει τα σενάρια παράτασης στην προθεσμία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων το οικονομικό επιτελείο.

«Δεν πρόκειται να δοθεί άλλη παράταση στην προθεσμία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων που εκπνέει στις 29 Ιουλίου», διαμηνύει ο υφυπουργός Οικονομικών, Απόστολος Βεσυρόπουλος.

Άλλωστε, όπως επισημαίνει ο κ. Βεσυρόπουλος, το σύστημα υποβολής φορολογικών δηλώσεων έχει ανοίξει από τις 28 Μαρτίου, διάστημα που θεωρείται ικανό και εύλογο για να έχουν τη δυνατότητα όλοι να υποβάλλουν τις φορολογικές τους δηλώσεις.

«Στόχος μας είναι να εμπεδωθεί η εικόνα ενός Κράτους που θα είναι σοβαρό, συνεπές και αξιόπιστο απέναντι στους πολίτες, εμπνέοντας ανάλογες συμπεριφορές», καταλήγει ο κ. Βεσυρόπουλος.

Υπενθυμίζεται άλλωστε πως στις 29 Ιουλίου λήγει η προθεσμία υποβολής των εντύπων της εφορίας και δύο ημέρες μετά, την Τετάρτη 31 Ιουλίου, είναι η τελευταία ημέρα για να πληρωθεί η πρώτη δόση του φόρου εισοδήματος.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider