Εκτός λειτουργίας το Taxisnet την Πέμπτη και το σαββατοκύριακο – Θα γίνουν εργασίες αναβάθμισης

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Εκτός λειτουργίας το Taxisnet την Πέμπτη και το σαββατοκύριακο – Θα γίνουν εργασίες αναβάθμισης
Η υπηρεσία θα τεθεί εκτός λειτουργίας για κάποιες ώρες, καθώς θα πραγματοποιηθούν εργασίες αναβάθμισης.

Με δυσκολία αναμένεται να λειτουργήσει από σήμερα Πέμπτη και μέχρι την Κυριακή το Taxisnet.

Όπως ανακοινώθηκε, η υπηρεσία θα τεθεί εκτός λειτουργίας για κάποιες ώρες, καθώς θα πραγματοποιηθούν εργασίες αναβάθμισης.

Ειδικότερα, η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει εργασίες αναβάθμισης των δικτυακών της υπηρεσιών και για το λόγο αυτό, κατά τα διαστήματα των εργασιών, η πρόσβαση στις ηλεκτρονικές της υπηρεσίες στο Διαδίκτυο δεν θα είναι δυνατή, καθώς θα τεθούν εκτός λειτουργίας. Οι πολίτες που προγραμματίζουν να εισέλθουν στο σύστημα από σήμερα έως και την Κυριακή, θα πρέπει να συμβουλευτούν το πρόγραμμα που ορίζει τις ώρες, κατά τις οποίες το Taxisnet θα είναι ανενεργό, ώστε να μπορέσουν να προγραμματίσουν τις υποχρεώσεις τους εκτός αυτών των χρονικών περιόδων.

Συγκεκριμένα, εργασίες αναβάθμισης, κατά τις οποίες το Taxisnet δε θα λειτουργεί, θα πραγματοποιηθούν στα εξής χρονικά διαστήματα:

-Tην Πέμπτη, 9 Μαΐου 2019, από τις 15:00 έως τις 20:00, όπου ενδέχεται να παρουσιαστούν δυσλειτουργίες στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες που υποστηρίζονται από την εν λόγω πληροφοριακή υποδομή.

-Tο Σάββατο 11 Μαΐου 2019, από τις 8:00 έως την Κυριακή 12 Μαΐου 2019 στις 24:00, όπου δεν θα είναι δυνατή η πρόσβαση στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες που υποστηρίζονται από την εν λόγω πληροφοριακή υποδομή.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider