Φορολοταρία: Έγινε η κλήρωση - Δείτε αν κερδίσατε τα 1.000 ευρώ

Θανάσης Κουκάκης
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Φορολοταρία: Έγινε η κλήρωση - Δείτε αν κερδίσατε τα 1.000 ευρώ
Χίλιοι τυχεροί κερδίζουν από 1.000 ευρώ, με το παραπάνω ποσό να είναι ακατάσχετο και αφορολόγητο, ενώ δεν προσμετράται στο εισόδημα και δεν έχει κρατήσεις.

Χίλιους τυχερούς που κερδίζουν από 1.000 ευρώ έκαστος ανέδειξε σήμερα, Μεγάλη Τετάρτη, η 27η κλήρωση της λοταρίας αποδείξεων που διενήργησε η Ανεξάρτητη Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) για συναλλαγές που εκκαθαρίστηκαν το Μάρτιο του 2019.

Όπως συμβαίνει σε κάθε κλήρωση, χίλιοι τυχεροί κερδίζουν από 1.000 ευρώ, με το παραπάνω ποσό να είναι ακατάσχετο και αφορολόγητο, ενώ δεν προσμετράται στο εισόδημα και δεν έχει κρατήσεις.

Κάθε ΑΦΜ μετέχει στην κλήρωση ανάλογα με τον αριθμό των λαχνών που συγκεντρώνει, με βάση την κλίμακα που έχει οριστεί και το ύψος των μηνιαίων συναλλαγών του.

Για να δείτε τις αποδείξεις που κληρώθηκαν πατήστε εδώ

Για να δείτε αν είστε μεταξύ των 1.000 τυχερών που κερδίζουν πατήστε εδώ

Η πίστωση του ποσού που αντιστοιχεί στο χρηματικό έπαθλο θα γίνεται ατόκως, μετά τη δήλωση του τραπεζικού λογαριασμού. Το έπαθλο είναι αφορολόγητο, δεν αποτελεί εισόδημα και δεν υπόκειται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.

Σε περίπτωση που δεν δηλωθεί τραπεζικός λογαριασμός εντός της ως άνω προθεσμίας, το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στο έπαθλο καταβάλλεται στον 1ο, 2ο κ.ο.κ. δικαιούχο, κάτοχο του 1ου, 2ου κ.ο.κ. αναπληρωματικού λαχνού της συγκεκριμένης κλήρωσης.

Αν πάλι, για οποιοδήποτε λόγο ένα χρηματικό έπαθλο δεν αποδοθεί σε κανέναν από τους δικαιούχους συμπεριλαμβανομένων και των αναπληρωματικών, το μη καταβαλλόμενο ποσό παραμένει ως αδιάθετο στο λογαριασμό του Δημοσίου 200 «Ελληνικό Δημόσιο - Συγκέντρωση Εισπράξεων - Πληρωμών».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider