200 νέες προσλήψεις Οπλιτών στο Πολεμικό Ναυτικό

Viber Whatsapp Μοιράσου το
200 νέες προσλήψεις Οπλιτών στο Πολεμικό Ναυτικό
Oι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά έως τις 15 Σεπτεμβρίου.

Στην πρόσληψη συνολικά 200 ατόμων Οπλιτών Βραχείας Ανακατάταξης θα προχωρήσει το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Η μία προκήρυξη αφορά 150 θέσεις οπλιτών και εφέδρων στο Πολεμικό Ναυτικό (ΠΝ) (ΟΒΑ) για ανακατάταξη ή επανακατάταξη αντίστοιχα για βραχεία περίοδο ενός μέχρι τριών ετών με δυνατότητα παράτασης εφάπαξ για τρία επιπλέον έτη.

Η ανακατάταξη οπλιτών και η επανακατάταξη εφέδρων γίνεται στον Κλάδο των Ενόπλων Δυνάμεων που υπηρετούν ή στην εφεδρεία του οποίου ανήκουν.

Η δεύτερη προκήρυξη αφορά 50 θέσεις οπλιτών και εφέδρων στις Ομάδες Υποβρυχίων Καταστροφών (ΟΥΚ) του Πολεμικού Ναυτικού (ΠΝ) για ανακατάταξη ή επανακατάταξη αντίστοιχα για βραχεία περίοδο ενός μέχρι τριών ετών με δυνατότητα παράτασης εφάπαξ για τρία επιπλέον έτη.

Δικαίωμα υποβολής αίτησης ανακατάταξης ή επανακατάταξης έχουν οι οπλίτες και έφεδροι, που πληρούν τα απαιτούμενα προσόντα, ανεξαρτήτως του Κλάδου στον οποίο υπηρετούν ή στην εφεδρεία του οποίου ανήκουν, καθώς και ανεξαρτήτως Όπλου ή Σώματος για τους υπηρετούντες ή υπηρετήσαντες σε οποιοδήποτε Όπλο ή Σώμα του Στρατού Ξηράς, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη η ειδικότητα που τους απονεμήθηκε.

Oι ενδιαφερόμενοι οπλίτες ή έφεδροι, που πληρούν τα απαιτούμενα προσόντα, θα πρέπει να υποβάλουν για την ανακατάταξη ή την επανακατάταξή τους, τα απαραίτητα δικαιολογητικά έως την 15η Σεπτεμβρίου 2020.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider