Μηχανικούς με διετή απόσπαση ζητά η ΕΕΤΑΑ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μηχανικούς με διετή απόσπαση ζητά η ΕΕΤΑΑ
Οι ενδιαφερόμενοι, καλούνται να υποβάλλουν αίτηση στην ΕΕΤΑΑ/Τμήμα Τεχνικής Υπηρεσίας, μέχρι την 17η Ιουλίου.

Η Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ) Α.Ε. προκειμένου να καλύψει ανάγκες σε προσωπικό, προσκαλεί μηχανικούς των ειδικοτήτων: πολιτικού μηχανικού, αρχιτέκτονα μηχανικού, μηχανολόγου μηχανικού, ηλεκτρολόγου μηχανικού, τοπογράφου μηχανικού, μηχανικού περιβάλλοντος που υπηρετούν σε φορείς της Γενικής Κυβέρνησης να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην ΕΕΤΑΑ Α.Ε., μετά από απόσπασή τους σε αυτή.

Η διάρκεια της απόσπασης προβλέπεται διετής, με δυνατότητα ισόχρονης παράτασής της.

Η μισθοδοσία των αποσπώμενων βαρύνει την ΕΕΤΑΑ Α.Ε.

Οι ενδιαφερόμενοι, που έχουν τα τυπικά προσόντα και επιθυμούν να αποσπασθούν, καλούνται να υποβάλλουν στην ΕΕΤΑΑ / Τμήμα Τεχνικής Υπηρεσίας, μέχρι την 17η Ιουλίου τα παρακάτω:

1. Αίτηση υποψηφιότητας (επισυνάπτεται σχετικό έντυπο)

2. Βιογραφικό Σημείωμα, με Υπεύθυνη Δήλωση (ν. 1599/1986), στην οποία να βεβαιώνεται ότι τα στοιχεία που αναγράφονται σε αυτό είναι αληθή.

3. Αντίγραφα των τίτλων σπουδών

Η κατάθεση της αίτησης και των συνημμένων δικαιολογητικών θα γίνεται:

· μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην διεύθυνση ([email protected])

· με κατάθεση των δικαιολογητικών αυτοπροσώπως, κατά τις εργάσιμες ημέρες, μεταξύ 09:00 και 14:00, στην έδρα της ΕΕΤΑΑ και

· μέσω υπηρεσιών μεταφοράς με απόδειξη.

Στην περίπτωση αυτή το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία της σφραγίδας της υπηρεσίας μεταφοράς, που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση του υποψηφίου.

Για περαιτέρω πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην ΕΕΤΑΑ τηλεφωνικά, μεταξύ των ωρών 09:00 και 14:00.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider