Στις αρμόδιες υπηρεσίες του ΑΣΕΠ για έγκριση βρίσκεται η νέα προκήρυξη 326 θέσεων μονίμων  και αορίστου χρόνου σε δήμους και δημοτικούς φορείς.

Οι σχετικές εγκριτικές αποφάσεις έχουν υπογραφεί από τα συναρμόδια υπουργεία και αφορούν προσωπικό που θα εργαστεί σε ανταποδοτικές υπηρεσίες στην καθαριότητα και στον τομέα  ύδρευσης-αποχέτευσης.

Υπενθυμίζεται πως η νέα προκήρυξη έρχεται να «κουμπώσει» στην μεγάλη προκήρυξη 3Κ/2018 του ΑΣΕΠ, που αφορούσε 8.166 προσλήψεις σε δήμους και τα οριστικά αποτελέσματά της εκκρεμούν ακόμη.

Οι 326 νέες θέσεις αφορούν κυρίως ειδικότητες όπως ΥΕ Εργατών Καθαριότητας, ΠΕ Μηχανολόγων, ΠΕ Μηχανικών, ΔΕ Ηλεκτρολόγων, ΔΕ Υδραυλικών, ΔΕ Οδηγών Αυτοκινήτων, ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργου, ΔΕ Τεχνιτών Ύδρευσης,

Οι φορείς που θα προσλάβουν το νέο προσωπικό είναι οι ακόλουθοι: Δήμος Αβδήρων, Δήμος Ακτίου Βόνιτσας, Δήμος Βέροιας, Δήμος Βύρωνα, Δήμος Λοκρών, Δήμος Ηρωικής Πόλης Νάουσας, Δήμος Νέας Προποντίδας, Δήμος Παρανεστίου, Δήμος Προσοτσάνης, Δήμος Σφακιών,  Περιφερειακός Σύνδεσμος Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Κεντρικής Μακεδονίας.

Επίσης στις Δημοτικές Επιχειρήσεις Υδρευσης Αποχέτευσης Ελασσόνας, Καρδίτσας, Κιλκίς,  Κομοτηνής, Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης, Πατρών, Πρέβεζας και Χανίων.