Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για 60 θέσεις μονίμων στην Τράπεζα της Ελλάδος

Αγγελική Μαρίνου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για 60 θέσεις μονίμων στην Τράπεζα της Ελλάδος
Ξεκίνησε σήμερα η διαδικασία υποβολής αιτήσεων στην Προκήρυξη 1Γ/2019 του ΑΣΕΠ που αφορά στην πλήρωση 60 θέσεων τακτικού προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Ξεκίνησε σήμερα Τρίτη η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων των υποψηφίων στην Προκήρυξη 1Γ/2019 του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 5/18.03.2019/τ. ΑΣΕΠ) που αφορά στην πλήρωση 60 θέσεων τακτικού προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Η διαδικασία προβλέπει γραπτό διαγωνισμό, που θα γίνει πιθανότατα μετά το καλοκαίρι, στον οποίο οι υποψήφιοι θα κληθούν να απαντήσουν σε ερωτήματα πολλαπλών επιλογών (multiple choice).

Ο βαθμός από τα εξεταζόμενα μαθήματα προκύπτει από σύνολο των ορθών απαντήσεων, ενώ για να εγγραφεί ένας υποψήφιος στους πίνακες κατάταξης θα πρέπει απαραιτήτως να έχει συγκεντρώσει τη βάση σε κάθε μάθημα.

Η ειδικότητα που ζητείται είναι μία (ΔΕ Λογιστικού-Ταμιακού) και οι υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν πτυχίο, ή δίπλωμα, ή απολυτήριο τίτλο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ΙΕΚ, ή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ΤΕΕ Β΄ κύκλου, ή Ενιαίου Λυκείου, ή Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου, ή Επαγγελματικού Λυκείου, ή Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου, ή Λυκείου Γενικής Κατεύθυνσης, καθώς και άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας και χειρισμού Η/Υ.

Υποβολή αιτήσεων

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο Α.Σ.Ε.Π., αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr – Πολίτες → Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες), ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία λήγει την Τετάρτη 17 Απριλίου 2019 και ώρα 14:00.

Η συμμετοχή στην εν λόγω διαδικασία ολοκληρώνεται με την αποστολή της υπογεγραμμένης εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης των υποψηφίων, με τα απαιτούμενα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά, στο ΑΣΕΠ, μέχρι και τις 22 Απριλίου ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση: Α.Σ.Ε.Π., Αίτηση για την Προκήρυξη 1Γ/2019, Τ.Θ. 14308, Αθήνα, Τ.Κ. 11510.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider