Ανοίγουν τα σύνορα για τους Σέρβους τουρίστες που εγκλωβίστηκαν στον Προμαχώνα

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ανοίγουν τα σύνορα για τους Σέρβους τουρίστες που εγκλωβίστηκαν στον Προμαχώνα
Μόνο για λίγω ώρα και μόνο για όσους εγκλωβίστηκαν στον Προμαχώνα, ανοίγουν τα σύνορα για τους Σέρβους τουρίστες.

Κατ'εξαίρεση θα μπορέσουν να εισέλθουν στην Ελλάδα, οι Σέρβοι τουρίστες που βρίσκονται όλο το βράδυ τα σύνορα του Προμαχώνα, ώστε να μπι ένα τέλος στην ταλαιπωρία τους.

Ουρές χιλιομέτρων σχηματίζονται στον Προμαχώνα, καθώς εγκλωβίστηκαν πολλοί Σέρβοι τουρίστες που είχαν μεταβεί στο συνοριακό σταθμό τη νύχτα, προκειμένου να προλάβουν να περάσουν στην Ελλάδα πριν τεθεί σε ισχύ η απαγόρευση για τους Σέρβους στις 6 το πρωί.

Αναστολή εισόδου για τους Σέρβους

Υπενθυμίζεται ότι η πρόσβαση Σέρβων πολιτών στην Ελλάδα έχει ανασταλεί έως τις 15 Ιουλίου, από όλα τα σημεία εισόδου. Mία απόφαση που έλαβε η κυβέρνηση, μετά τα αυξημένα κρούσματα κορονοϊού σε Σέρβους τουρίστες που ταξίδεψαν στην χώρα.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών της Σερβίας ϊβιτσα Ντάτσιτς στο πρακτορείο ειδήσεων Τανγιούγκ: «Το γραφείο του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ενημέρωσε την πρεσβεία της Σερβίας στην Αθήνα ότι η Ελλάδα θα κλείσει από αύριο τα σύνορα της για τους πολίτες της Σερβίας εκτός από εξαιρετικές περιπτώσεις που θα υπάρχει ειδική άδεια» ανέφερε στο σερβικό πρακτορείο ειδήσεων ο Ίβιτσα Ντάτσιτς.

Ο ΥΠΕΞ της Σερβίας κάλεσε τους πολίτες που προγραμμάτιζαν να ταξιδέψουν για την Ελλάδα να μην το πράξουν για να μην ταλαιπωρηθούν.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider