«Ανοιχτό» το κέντρο της Αθήνας αλλά χωρίς Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Viber Whatsapp Μοιράσου το
«Ανοιχτό» το κέντρο της Αθήνας αλλά χωρίς Μέσα Μαζικής Μεταφοράς
Η κυκλοφορία έχει επανέλθει, όμως οι μετακινήσεις γίνονται μετ' εμποδίων καθώς η χώρα παραμένει σε απεργιακό κλοι.

Ανοιχτοί είναι πλέον οι δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας, μετά το πέρας της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας του ΠΑΜΕ, στα Προπύλαια, κατά του σχεδίου νόμου για το ασφαλιστικό.

Η κυκλοφορία έχει επανέλθει, όμως οι μετακινήσεις γίνονται μετ' εμποδίων καθώς η χώρα παραμένει σε απεργιακό κλοιό. με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς να είναι ακινητοποιημένα, ως ένδειξη διαμαρτυρίας κατά του σχεδίου νόμου για το ασφαλιστικό, το οποίο κατατέθηκε τη Δευτέρα στη Βουλή από το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Σε απεργιακό κλοιό η χώρα

Συγκεκριμένα, χειρόφρενο έχουν «τραβήξει» σήμερα, Τρίτη και για 24 ώρες οι εργαζόμενοι σε μετρό, λεωφορεία, τραμ, τρόλεϊ, προαστιακό και τρένα. Για το λόγο αυτό, ο δακτύλιος δεν ισχύει, προκειμένου να διευκολυνθούν με τις μεταφορές τους οι οδηγοί στο κέντρο της Αθήνας, ενώ νόμιμα θα μπορούν να κυκλοφορούν και στις λεωφορειολωρίδες.

Δρομολόγια πλοίων

Σε τροποποιήσεις και αλλαγές στα δρομολόγια των πλοίων έχουν προχωρήσει οι περισσότερες ακτοπλοϊκές εταιρείες στα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, λόγω απεργιακής κινητοποίησης πέντε ναυτεργατικών σωματείων.

Οι επιβάτες καλό είναι πριν την αναχώρησή τους, να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τα τουριστικά πρακτορεία.

Νοσοκομεία

Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν τα δημόσια νοσοκομεία, ενώ στην απεργία συμμετέχει και η ΠΟΕ ΟΤΑ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider