Τέλος στο άγχος των μετακινήσεων από την Εθνική Ασφαλιστική

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τέλος στο άγχος των μετακινήσεων από την Εθνική Ασφαλιστική
Η Εθνική Ασφαλιστική παρέχει προστασία και ασφάλεια σε κάθε μετακίνηση, διαθέτοντας μια σειρά από ολοκληρωμένα προγράμματα ασφάλισης οχημάτων.

Ειδικά κατά την τρέχουσα περίοδο, με την έναρξη της σχολικής χρονιάς να έχει πολλαπλασιάσει τις οικογενειακές μετακινήσεις, τα ασφαλιστικά προγράμματα της Εθνικής Ασφαλιστικής ανταποκρίνονται στην ανάγκη ασφαλούς μετακίνησης της οικογένειας, συνδυάζοντας τις απαραίτητες καλύψεις με ανταγωνιστικές τιμές.

Συγκεκριμένα, με στόχο να καλύψει τις επιθυμίες όλων των ενδιαφερομένων, αλλά και να ανταποκριθεί στις ανάγκες των οικογενειών, που μετακινούνται πολλές φορές καθημερινά, η Εθνική Ασφαλιστική δημιούργησε τρία προγράμματα ασφάλισης οχημάτων, τα οποία αφορούν τόσο ΙΧ επιβατικά αυτοκίνητα όσο και μοτοσυκλέτες.

Το πρώτο από αυτά, «Αuto Protect Classic - Προνομιακή επιλογή» αποτελεί μια προσιτή λύση και προσφέρει πλήρη κάλυψη της υποχρεωτικής από το Νόμο Ασφάλισης Αστικής Ευθύνης τόσο για αυτοκίνητα όσο και για μοτοσυκλέτες. Συγκεκριμένα, το πακέτο Αuto Protect Classic συμπεριλαμβάνει μια σειρά από απαραίτητες καλύψεις τόσο για το όχημα όσο και τον οδηγό. Ανάμεσα σε αυτές συμπεριλαμβάνονται η αποκατάσταση ζημιών από ανασφάλιστο όχημα και η εγγύηση ασφαλίστρου. Επίσης, το πρόγραμμα περιλαμβάνει και μια σειρά από προαιρετικές καλύψεις, όπως η νομική προστασία, το προσωπικό ατύχημα οδηγού και η θραύση κρυστάλλων.

Αντίστοιχα, το δεύτερο από τα προγράμματα, το «Auto Protect Extra - Έξτρα κάλυψη» απευθύνεται σε εκείνους που επιπροσθέτως επιθυμούν την προστασία του αυτοκινήτου τους από απρόοπτους κινδύνους. Σε αυτούς περιλαμβάνεται η πυρκαγιά, η κλοπή και τα φυσικά φαινόμενα - συμπεριλαμβανομένης της χαλαζόπτωσης. Επιπλέον, το πακέτο Αuto Protect Extra συμπεριλαμβάνει την κάλυψη σε περίπτωση ατυχήματος, τη νομική προστασία και προαιρετικά την κάλυψη της θραύσης κρυστάλλων.

Τέλος, το πρόγραμμα «Auto Protect Premium - Πλήρης προστασία» απευθύνεται σε εκείνους που επιθυμούν την πλήρη προστασία του οχήματός τους από απρόοπτους κινδύνους. Έτσι, το πακέτο Αuto Protect Premium, επιπλέον των καλύψεων των προηγούμενων πακέτων συμπεριλαμβάνει και την κάλυψη των ιδίων ζημιών του αυτοκινήτου (μικτή ασφάλιση), συνεπεία τόσο ατυχήματος, όσο και κακόβουλων ενεργειών ή κλοπής.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι τα παραπάνω προγράμματα είναι διαθέσιμα on line στο www.ethnikiprotect.gr, από τα υποκαταστήματα της Εθνικής Ασφαλιστικής καθώς και από το δίκτυο ασφαλιστικών διαμεσολαβητών της Εθνικής Ασφαλιστικής και καταστημάτων της Εθνικής Τράπεζας.

Οι δυνατότητες των προγραμμάτων

Αναλυτικά τα προγράμματα Auto Protect της Εθνικής Ασφαλιστικής προσφέρουν τις παρακάτω δυνατότητες:

  • Άμεση έκδοση ασφαλιστηρίου συμβολαίου για το πρόγραμμα Auto Protect Classic με την καταβολή του αντίστοιχου ασφαλίστρου.
  • Γρήγορη και απλή διαδικασία προασφαλιστικού ελέγχου για τα προγράμματα Auto Protect Extra & Premium που παρέχονται για αυτοκίνητα.
  • Ευελιξία ως προς τη διάρκεια ασφάλισης με επιλογή τρίμηνης, τετράμηνης, εξάμηνης ή ετήσιας διάρκειας ασφαλιστηρίου συμβολαίου.
  • Αυτόματη πληρωμή ασφαλίστρων μέσω Internet και μέσω πάγιας εντολής για την ανανέωση του ασφαλιστηρίου σας συμβολαίου.
  • Πληρωμή των ασφαλίστρων εξάμηνης και ετήσιας διάρκειας μέσω πιστωτικών καρτών της ΕTΕ με έως 12 άτοκες δόσεις, ανάλογα με τη διάρκεια.
  • Οργανωμένη εξυπηρέτηση σε περίπτωση ατυχήματος:

Φροντίδα Ατυχήματος

Τοπική Ρυμούλκηση

Οδική Βοήθεια (προαιρετική κάλυψη)

Συμμετοχή στο Σύστημα Φιλικού Διακανονισμού: ακόμα και σε περίπτωση μη υπαιτιότητάς σας, η αποζημίωση δίνεται από την Εθνική Ασφαλιστική

  • Κάλυψη ζημιάς του οχήματός σας από ανασφάλιστο όχημα και Νομική Προστασία.
  • Εγγύηση Ασφαλίστρου: Σε περίπτωση μέχρι και 2 ατυχημάτων το χρόνο από υπαιτιότητά σας δεν αυξάνεται το ασφάλιστρό σας.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τα προγράμματα ασφάλισης της Εθνικής Ασφαλιστικής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης 18189 (Ελλάδα) ή στο +302130318189 (Ελλάδα και εξωτερικό) ή να επισκεφτούν τον εταιρικό ιστότοπο www.ethniki-asfalistiki.gr

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider