Ανοικτά από Τετάρτη για το κοινό τα γραφεία της Τειρεσίας ΑΕ

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ανοικτά από Τετάρτη για το κοινό τα γραφεία της Τειρεσίας ΑΕ
Για την αποφυγή συγχρωτισμού, αλλά και την ταχύτερη και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των ενδιαφερομένων, συστήνεται ισχυρά η προγραμματισμένη επίσκεψη στα γραφεία, καλώντας στο τηλέφωνο 210 36 76 700.

Από την Τετάρτη 27/05/2020 η Τειρεσίας ΑΕ θα ξεκινήσει και πάλι να υποδέχεται κοινό στα γραφεία της (Αλαμάνας 1, Μαρούσι) για την εξυπηρέτηση των αιτημάτων τους.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, η Τειρεσίας ΑΕ έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας που ορίζονται από τις αρμόδιες Αρχές για τη διασφάλιση της υγείας των επισκεπτών και των εργαζομένων της.

Για την αποφυγή συγχρωτισμού, αλλά και την ταχύτερη και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των ενδιαφερομένων, συστήνεται ισχυρά η προγραμματισμένη επίσκεψη στα γραφεία καλώντας στο τηλέφωνο 210 36 76 700.

Επισημαίνεται ότι το γραφείο εξυπηρέτησης κοινού θα συνεχίζει να δέχεται κάθε είδους αιτήσεις των ενδιαφερομένων (πρόσβασης, διόρθωσης, αντίρρησης κλπ) και μέσω:

· ταχυδρομείου στη διεύθυνση Αλαμάνας 1, 15125 Μαρούσι, υπόψη Γραφείου Εξυπηρέτησης Κοινού

· email στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

· FAX στο 210 36.76.750.

«Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και υπενθυμίζουμε ότι αυτές τις δύσκολες στιγμές ο στόχος όλων μας είναι κοινός: Μένουμε Ασφαλείς - Παραμένουμε υγιείς - Περιορίζουμε τη διάδοση του ιού - Ευχόμαστε για την ταχύτερη επιστροφή στην κανονικότητα και αυτό φροντίζουμε καθημερινά», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Για επιπλέον πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ στο τηλέφωνο: 210 36 76 700 τις εργάσιμες ημέρες, από 9πμ έως 4μμ ή να επισκεφθείτε το www.tiresias.gr

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider