Πώς θα ψωνίσετε Οnline χωρίς να πάτε στο σούπερ μάρκετ

Ρομίνα Νικηφόρου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πώς θα ψωνίσετε Οnline χωρίς να πάτε στο σούπερ μάρκετ
Οι καταναλωτές μπορούν να ψωνίσουν κρέας, ψάρι, λαχανικά, φρούτα και όλα τα βασικά είδη χωρίς να βγουν από το σπίτι τους.

Η μεγάλη καθυστέρηση στις παραδόσεις των παραγγελιών από τα οnline σούπερ μάρκετ, έχει οδηγήσει πολλούς καταναλωτές στην αναζήτηση εναλλακτικών λύσεων προκειμένου να κάνουν τα ψώνια τους χωρίς να χρειαστεί να βγουν από το σπίτι.

Όπως μπορεί να διαπιστώσει κάνεις, οι καταναλωτές μπορούν πλέον να προμηθευτούν τα περισσότερα είδη πρώτης ανάγκης μέσω διαδικτύου από μεμονωμένα καταστήματα πέραν των σούπερ μάρκετ και μάλιστα, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, χωρίς μεγάλη αναμονή. Η συναλλαγές στην πλειονότητά τους γίνονται διαδικτυακά μέσω κάρτας και η παράδοση από τον υπάλληλο, χωρίς επαφή με τον πελάτη.

Κρεοπωλεία, μανάβικα, φούρνοι και ιχθυοπωλεία

Αρκετές μεγάλες αλυσίδες κρεοπωλείων διέθεταν ήδη εκτός από τα φυσικά τους καταστήματα και αντίστοιχα οnline, μετά τα μέτρα πρόληψης κατά της εξάπλωσης του κορονοϊο ωστόσο, άρχισαν λειτουργούν με υπηρεσίες delivery και αρκετά συνοικιακά κρεοπωλεία, τα οποία παραδίδουν αυθημερόν.

Και για ψάρια και θαλασσινά επίσης οι καταναλωτές μπορούν να βρουν ιχθυοπωλεία που διαθέτουν υπηρεσία delivery και εξυπηρετεί την περιοχή τους. Στις συγκεκριμένες επιχειρήσεις, η παράδοση γίνεται συνήθως την επόμενη μέρα.

Αντίστοιχα οι καταναλωτές μπορούν να παραγγείλουν φρούτα και λαχανικά από οπωροπωλεία που έχουν online καταστήματα. Στις περισσότερες περιπτώσεις τα ψώνια φτάνουν στον καταναλωτή μέσα σε δύο με τρεις ημέρες.

Οι φούρνοι επίσης, τόσο οι μεγάλες αλυσίδες όσο και κάποιοι συνοικιακοί για κοντινές αποστάσεις, διαθέτουν υπηρεσίες delivery και online καταστήματα, για το καθημερινό ψωμί αλλά και για καφέ ή άλλα αρτοσκευάσματα και γλυκά.

Παντοπωλεία και είδη περιπτέρου

Εκτός από τα παραπάνω καταστήματα ωστόσο, υπάρχουν επίσης online πλατφόρμες στις οποίες μπορεί να παραγγείλει κανείς, από τσιγάρα, ποτά και αναψυκτικά, μέχρι τρόφιμα, χαρτικά και καθαριστικά για το σπίτι.

Ενδεικτικά, στην πλατφόρμα Wikifarmer market μπορεί κανείς να βρει προϊόντα από παραγωγούς, για να παραγγείλει, φρούτα, λαχανικά, κρέας, ψάρι αλλά και μέλι ή ξηρούς καρπούς.

Στην ψηφιακή πλατφόρμα eKiosky's μπορεί να παραγγείλει κανείς από είδη περιπτέρου, αλκοολούχα ποτά μέχρι είδη παντοπωλείου.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα Bakalis.gr οι καταναλωτές προμηθεύονται παραδοσιακά, βιολογικά ή vegan προϊόντα για το καθημερινό τους τραπέζι.

Στο siakos.gr μπορεί να βρει κανείς κρέατα και μεγάλη ποικιλία από είδη παντοπωλείου.

Στις πλατφόρμες freskapsaria.gr και psaradiko.gr, μπορούν να παραγγείλουν φρέσκο ψάρι.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider