Πολυτεχνείο: Ποιοι σταθμοί του μετρό κλείνουν

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πολυτεχνείο: Ποιοι σταθμοί του μετρό κλείνουν
Ποιοι σταθμοί του μετρό θα κλείσουν το μεσημέρι της Κυριακής για την πορεία του Πολυτεχνείου.

Κυκλοφοριακά μέτρα θα ισχύσουν σήμερα Κυριακή στην Αθήνα, καθώς κορυφώνεται ο τριήμερος εορτασμός της 46ης επετείου της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, με την καθιερωμένη πορεία προς την αμερικανική πρεσβεία.

Συγκεκριμένα τρεις σταθμοί του μετρό θα κλείσουν την Κυριακή το απόγευμα, καθώς θα πραγματοποιείται η πορεία προς την αμερικανική πρεσβεία, κατόπιν εντολής της αστυνομίας.

Αρχικά θα κλείσει ο σταθμός Μέγαρο Μουσικής στις 15:00, ενώ στις 16:30 θα κλείσουν και οι σταθμοί Σύνταγμα και Ευαγγελισμός.

Τα δρομολόγια, ωστόσο, του Μετρό θα διεξάγονται κανονικά και οι συρμοί θα διέρχονται χωρίς στάση από τους παραπάνω σταθμούς.

Η αστυνομία έχει ήδη απευθύνει έκκληση στους οδηγούς να αποφύγουν την κίνηση και στάθμευση των οχημάτων τους στους χώρους των εκδηλώσεων, της διαδρομής της πορείας και γύρω από την πρεσβεία των ΗΠΑ, καθώς και στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου, τόσο για την εξυπηρέτησή τους, όσο και για την αποτροπή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε εφαρμογή και από τις 12:00 ενώ θα επεκταθούν στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου στους οδικούς άξονες της Πατησίων, Σταδίου, Βασ. Σοφίας, Λεωφόρου Αλεξάνδρας, καθώς και στις παράλληλες και καθέτους αυτών.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider