Ξεκινά εβδομάδα πληρωμών- Πότε πληρώνονται δώρα, συντάξεις και επιδόματα

Αγγελική Μαρίνου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ξεκινά εβδομάδα πληρωμών- Πότε πληρώνονται δώρα, συντάξεις και επιδόματα
Μπαράζ πληρωμών αυτή την εβδομάδα, καθώς λόγω των εορτών του Πάσχα επισπεύδονται οι καταβολές συντάξεων και επιδομάτων.

Μπαράζ πληρωμών αυτή την εβδομάδα, καθώς λόγω των εορτών του Πάσχα επισπεύδονται οι καταβολές συντάξεων και επιδομάτων, ενώ έως την Μεγάλη Τετάρτη οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα πρέπει να λάβουν το δώρο Πάσχα.

Λίγο νωρίτερα, δηλαδή την Μ.Τρίτη 23 Απριλίου, θα καταβληθούν οι συντάξεις Μαΐου στους δικαιούχους του πρώην ΟΑΕΕ και του πρώην ΟΓΑ.

Στις 24 Απριλίου, Μ. Τετάρτη θα καταβληθεί το επίδομα στέγασης (για τους μήνες Ιανουάριο, Φεβρουάριο και Μάρτιο) σε όσους υπέβαλαν αίτηση στην ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα έως 31 Μαρτίου και αυτή έχει εγκριθεί.

Την ίδια ημέρα θα πληρωθεί το ΚΕΑ Μαρτίου, οι συντάξεις και τα επιδόματα Μαΐου σε δικαιούχους ανασφάλιστους υπερήλικες, καθώς τα προνοιακά επιδόματα στεγαστικής συνδρομής και ομογενών που χορηγούνταν από τους ΟΤΑ έως και το 2018 για τους μήνες Μάρτιο – Απρίλιο.

Επίσης θα πραγματοποιηθεί εμβόλιμη πληρωμή ποσών Επιδόματος Παιδιού για να αντιμετωπιστούν ορισμένες αστοχίες της πρώτης πληρωμής του 2019 σε περιορισμένο πλήθος δικαιούχων.

Επισημαίνεται ότι η πληρωμή αυτή δεν αφορά στους δικαιούχους Επιδόματος Παιδιού 2019 για τους μήνες Μάρτιο - Απρίλιο, ή όσους υπέβαλαν αίτηση Α21 μετά τις 26 Μαρτίου.

Όλες αυτές οι περιπτώσεις θα συμπεριληφθούν στην επόμενη μεγάλη τακτική πληρωμή του Επιδόματος Παιδιού για το 2019, η οποία θα πραγματοποιηθεί κανονικά και όπως προβλέπεται, δηλαδή τέλη Μαΐου.

Το Δημόσιο αλλά και το πρώην ΙΚΑ θα καταβάλουν την ημέρα αυτή (24/4) τις συντάξεις στους δικαιούχους τους. Στις 25 Απριλίου θα καταβληθούν και οι επικουρικές συντάξεις Μαΐου από το ΕΤΕΑΕΠ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider