Πληρώνονται μέχρι την Παρασκευή επίδομα ανεργίας, Δώρο Χριστουγέννων και μέρισμα

Αγγελική Μαρίνου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πληρώνονται μέχρι την Παρασκευή επίδομα ανεργίας, Δώρο Χριστουγέννων και μέρισμα
Σήμερα Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου ξεκινά η καταβολή του Δώρου Χριστουγέννων 2018  στους επιδοτούμενους ανέργους και στους δικαιούχους της ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας.

Εβδομάδα πληρωμών είναι η τρέχουσα, καθώς ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων προπληρώνονται επιδόματα, δώρα για ανέργους, καθώς και το κοινωνικό μέρισμα.

Σήμερα Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου ξεκινά η καταβολή του Δώρου Χριστουγέννων 2018 στους επιδοτούμενους ανέργους και στους δικαιούχους της ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας. Την ίδια ημέρα προπληρώνονται τα επιδόματα ανεργίας, τα επιδόματα μακροχρόνια ανέργων και τα βοηθήματα των αυτοτελώς και ανεξαρτήτως απασχολουμένων.

Στις 14 Δεκεμβρίου, περίπου 1,4 εκατομμύρια νοικοκυριά θα λάβουν το κοινωνικό μέρισμα, αφού υποβάλλουν την αίτησή τους στην σχετική ηλεκτρονική πλατφόρμα (koinonikomerisma.gr).

Η πληρωμή των κύριων συντάξεων ξεκινά την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου με τις συντάξεις του τ. ΟΑΕΕ και του τ. ΟΓΑ, ενώ την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου θα καταβληθούν οι συντάξεις του Δημοσίου, του τ. ΙΚΑ, του τ. NAT, του τ. ΚΕΑΝ και όλων των υπόλοιπων πρώην Ταμείων που έχουν υπαχθεί κάτω από τη σκέπη του ΕΦΚΑ.

Στις 21 Δεκεμβρίου θα πιστωθούν οι προσωρινές συντάξεις των δικαιούχων από τις Ένοπλες Δυνάμεις, τα Σώματα Ασφαλείας και το Πυροσβεστικό Σώμα. Οι επικουρικές συντάξεις θα καταβληθούν από το ΕΤΕΑΕΠ την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου.

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες, η πληρωμή του επιδόματος παιδιού υπολογίζεται ότι θα γίνει την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου και θα αφορά το δίμηνο Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2018.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider