Τρ. Πειραιώς: Πώληση ακινήτου αξίας 17,1 εκ. ευρώ με σύμβουλο την Πειραιώς Real Estate

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τρ. Πειραιώς: Πώληση ακινήτου αξίας 17,1 εκ. ευρώ με σύμβουλο την Πειραιώς Real Estate

Στην πώληση ακινήτου που βρίσκεται στην Αθήνα, στη συμβολή των οδών Μιχαλακοπούλου και Ραψάνης, προχώρησε η Τράπεζα Πειραιώς, μέσω πλειοδοτικού διαγωνισμού που διενήργησε η Πειραιώς Real Estate ως σύμβουλος πώλησης. Πλειοδότης ανακηρύχθηκε η Τrastor ΑΕΕΑΠ. To ακίνητο, αξίας 17,1 εκ. ευρώ και συνολικής έκτασης 8.936 τ.μ., είναι επταώροφο κτίριο γραφείων, με 4 υπόγεια με βοηθητικούς χώρους και χώρους στάθμευσης.

Η πώληση εντάσσεται στην στρατηγική της Τράπεζας Πειραιώς για την αξιοποίηση του χαρτοφυλακίου ακινήτων που διαθέτει και τα οποία διαχειρίζεται η Πειραιώς Real Estate.

Ο Ανώτερος Γενικός Διευθυντής, Επικεφαλής του Group Real Estate του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς και Διευθύνων Σύμβουλος της Πειραιώς Real Estate, κ. Γεώργιος Κορμάς, δήλωσε σχετικά:

«Στην Πειραιώς Real Estate είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με την πώληση ενός σημαντικού ακινήτου τού σύγχρονου χαρτοφυλακίου μας. Η ελληνική αγορά ακινήτων ήδη από το 2019, είχε αρχίσει να παρουσιάζει ουσιαστικά δείγματα ανάκαμψης και παρά τις επιπτώσεις της πανδημίας, η ολοκλήρωση συμφωνιών αυτού του μεγέθους, όπως της πώλησης του κτιρίου στην συμβολή Μιχαλακοπούλου και Ραψάνης, αναδεικνύει την αληθινή δυναμική και ανθεκτικότητα τού real estate. Ενός κλάδου που αναμένεται να πρωτοστατήσει στην αναπτυξιακή πορεία της χώρας αμέσως μετά την πανδημία, κερδίζοντας ταυτόχρονα το στοίχημα της ενσωμάτωσης των νέων ψηφιακών τεχνολογιών και της βιοκλιματικής αρχιτεκτονικής με στόχο την πράσινη, φιλική προς το περιβάλλον ανάπτυξη».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider