Μεγάλου: Η Τράπεζα Πειραιώς είναι έτοιμη να λάβει πρόσθετα μέτρα αν απαιτηθεί

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μεγάλου: Η Τράπεζα Πειραιώς είναι έτοιμη να λάβει πρόσθετα μέτρα αν απαιτηθεί
«Παρακολουθούμε τις εξελίξεις ώστε να είμαστε σε θέση να αναθεωρήσουμε τα σχέδια μας και να λάβουμε πρόσθετα μέτρα αν χρειαστεί για να συμβάλουμε στην εθνική προσπάθεια για τον περιορισμό εξάπλωσης του COVID-19», διαβεβαιώνει ο Χρήστος Μεγάλου.

Η Τράπεζα Πειραιώς συμμετέχει με όλα τα μέσα στην εθνική προσπάθεια για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού, επισημαίνει σε νέο μήνυμά του ο Διευθύνων Σύμβουλος της τράπεζας, Χρήστος Μεγάλου.

Όπως επισημαίνει, στην Τράπεζα Πειραιώς, λειτουργώντας με υπευθυνότητα και ευθύνη, συμβάλλουμε ουσιαστικά στον περιορισμό της διάδοσης του κορονοϊού COVID-19. Από την πρώτη στιγμή βρισκόμαστε σε πλήρη ευθυγράμμιση με τις οδηγίες της Πολιτείας, τηρώντας πιστά και με συνέπεια τις συστάσεις του Υπουργείου Υγείας και του Ε.Ο.Δ.Υ. με στόχο την ασφάλεια των πελατών, των εργαζομένων και των συνεργατών μας και τη σταθερότητα στην ελληνική οικονομία και κοινωνία.

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

Προτρέπουμε τους πελάτες μας να χρησιμοποιούν τα ψηφιακά δίκτυα της Τράπεζας (winbank, mobile banking, phone banking), μέσω των οποίων μπορούν να πραγματοποιούν με ασφάλεια τις συναλλαγές τους, 24 ώρες το 24ωρο, χωρίς μετακινήσεις με τα μέσα μαζικής μεταφοράς και επισκέψεις στα καταστήματα και σε κλειστούς χώρους συγχρωτισμού.

Ενισχύουμε το cyber security για τη διασφάλιση των συναλλαγών των πελατών μας.

Εδώ μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τις ψηφιακές συναλλαγές μας.

Βρισκόμαστε στο πλευρό των πελατών μας που πλήττονται, άμεσα ή έμμεσα, από την εξάπλωση του COVID-19, προσφέροντας στοχευμένες λύσεις, στεκόμενοι στο πλευρό τους με όλο το δυναμικό και τα εργαλεία που διαθέτουμε.

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΜΑΣ

Έχουμε δώσει τη δυνατότητα εργασίας από το σπίτι, με εξαίρεση τους εργαζόμενους εκείνους που το αντικείμενο της εργασίας τους απαιτεί αυστηρά φυσική παρουσία. Στις θέσεις αυτές έχουμε μειώσει τις παρουσίες στις απολύτως απαραίτητες, εκ περιτροπής, και πάντα με τη λήψη όλων των ενδεδειγμένων μέτρων ασφαλείας. Έχοντας λιγότερες μετακινήσεις εργαζομένων και λιγότερο κόσμο στα καταστήματα και τα γραφεία μας, περιορίζουμε τον κίνδυνο για όλους, συμπεριλαμβανομένων των εργαζομένων στην Τράπεζα που προσέρχονται στην εργασία τους προκειμένου να διασφαλιστεί η επιχειρησιακή συνέχεια της Τράπεζας, η οποία είναι απαραίτητη για την ομαλή λειτουργία της οικονομίας.

Έχουμε αναθεωρήσει την πολιτική περί επαγγελματικών μετακινήσεων στο εξωτερικό και εσωτερικό, με αναβολή των προγραμματισμένων ταξιδίων. Αντίστοιχα, αποτρέπουμε τους εργαζομένους μας από προσωπικές μετακινήσεις.

Αποφεύγουμε τις συναντήσεις σε κλειστούς χώρους, συνεχίζοντας τις συνεργασίες μέσω εναλλακτικών καναλιών επικοινωνίας (τηλέφωνο, conference call, video conference).

Παρέχουμε άδειες ειδικού σκοπού σε εργαζόμενους που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες, όπως ορίζονται από τον Ε.Ο.Δ.Υ. καθώς και σε γονείς μαθητών, στο πλαίσιο της διευκόλυνσής τους και της εφαρμογής των οδηγιών των ελληνικών αρχών.

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ

Στο πλαίσιο της συντεταγμένης προσπάθειας περί αποτροπής εξάπλωσης του κορωνοϊoύ, έχουμε δρομολογήσει σειρά προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό της διάδοσης του COVID-19.

Ελέγχουμε την παρουσία των πελατών στα καταστήματα ώστε να είναι περιορισμένη ανά πάσα στιγμή.

Προβαίνουμε σε εντατικότερη καθημερινή καθαριότητα με ισχυρά απολυμαντικά και αντιβακτηριακά καθαριστικά στους χώρους εργασίας.

Κάνουμε συνεχή διανομή αντισηπτικού υγρού στις μονάδες και τα καταστήματα.

Απολυμαίνουμε κατά τα πρότυπα.

Έχουμε αναρτήσει έντυπο ενημερωτικό υλικό και βίντεο στα καταστήματα και τα γραφεία, τα οποία ανανεώνονται.

«Στην Τράπεζα Πειραιώς, εφαρμόζοντας σχέδιο επιχειρησιακής συνέχειας σε όλες τις λειτουργίες, διασφαλίζουμε την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Ταυτόχρονα, παρακολουθούμε τις εξελίξεις ώστε να είμαστε σε θέση να αναθεωρήσουμε τα σχέδια μας και να λάβουμε πρόσθετα μέτρα αν χρειαστεί για να συμβάλουμε στην εθνική προσπάθεια για τον περιορισμό εξάπλωσης του COVID-19.

Κατανοώντας τις επιπτώσεις που έχει η εξάπλωση του ιού στην κοινωνία και την οικονομία, θέτουμε ως πρώτη προτεραιότητα την υγεία και την προστασία των πελατών και των εργαζομένων μας», καταλήγει ο κ. Μεγάλου.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider