Ο Μιχάλης Τσαρμπόπουλος αναλαμβάνει το Digital της Eurobank

Βάσω Αγγελέτου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ο Μιχάλης Τσαρμπόπουλος αναλαμβάνει το Digital της Eurobank
«Γαϊτανάκι» μεταγραφών βρίσκεται σε εξέλιξη στον τραπεζικό κλάδο, με την Εθνική Τράπεζα να πρωτοστατεί στη διεκδίκηση υψηλόβαθμων στελεχών από τον ανταγωνισμό.

Στον Μιχάλη Τσαρμπόπουλο, αναπληρωτή γενικό διευθυντή και επικεφαλής Global Transaction Banking της Eurobank, ανατέθηκε ο τομέας Ψηφιακής Τραπεζικής της τράπεζας.

Ο κ. Τσαρμπόπουλος αναλαμβάνει και τη θέση του Chief Digital Officer, μετά την αποχώρηση του κ. Κωστή Χλουβεράκη, όπως είχε αποκαλύψει το insider.gr. Στη διάρκεια του ενός έτους που παρέμεινε στη θέση αυτή, ο κ. Χλουβεράκης κατάρτισε τριετές σχέδιο ψηφιακής στρατηγικής της Eurobank, το οποίο έχει εγκριθεί από τη διοίκηση και θα ολοκληρωθεί το 2021.

«Γαϊτανάκι» μεταγραφών στις τράπεζες

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, την πρόταση της αναβάθμισης έκανε η διοίκηση της τράπεζας στον κ. Τσαρμπόπουλο με σκοπό να παραμείνει στην τράπεζα, όπου εκτιμάται ότι έχει διαγράψει πολύ επιτυχημένη πορεία στον τομέα της διεθνούς συναλλακτικής με ναυαρχίδα την πύλη εξωστρέφειας και διασύνδεσης επιχειρήσεων Exportgate. Ο κ. Τσαρμπόπουλος δέχθηκε πρόταση για μετακίνηση στην Εθνική Τράπεζα, η οποία βρίσκεται σε αναζήτηση ανώτατων στελεχών από την αγορά.

Το «γαϊτανάκι» των μεταγραφών στην ΕΤΕ ξεκίνησε στο τέλος του 2018 με τη μετακίνηση της Χριστίνας Θεοφιλίδη επίσης από τη Eurobank στη θέση της γενικής διευθύντριας Προϊόντων Retail Banking που κατείχε η Νέλλη Τζάκου. Ακόμη πιο πρόσφατη είναι η μεταγραφή της Φωτεινής Ιωάννου από την Τράπεζα Πειραιώς όπου κατείχε τη θέση της γενικής διευθύντριας Corporate & Investment Banking, η οποία αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες από την ΕΤΕ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider