Τράπεζα Πειραιώς: Νέα πιστωτική γραμμή μαζί με την Berliner Sparkasse

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τράπεζα Πειραιώς: Νέα πιστωτική γραμμή μαζί με την Berliner Sparkasse

Με την ηγετική τράπεζα στο Βερολίνο, Berliner Sparkasse, Branch of Landesbank Berlin AG, συμμαχεί η Τράπεζα Πειραιώς για να διευκολύνει τη χρηματοδότηση προς τις εληνικές επιχειρήσεις που συναλλάσσονται με γερμανικές.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, η Τράπεζα Πειραιώς θα χρηματοδοτεί, με ανταγωνιστικούς όρους και σε συνεργασία με την Berliner Sparkasse, επενδύσεις σε διάφορους κλάδους, μεταξύ των οποίων οι Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, καθώς και μεγάλα έργα υποδομών.

«Η συμφωνία θα συμβάλλει καθοριστικά στην ενίσχυση του ελληνικού επιχειρείν και του διασυνοριακού εμπορίου, στηρίζοντας τη βιώσιμη ανάπτυξη», επισημαίνει σχετικά ο Αθανάσιος Βλαχόπουλος, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής, Εταιρικής και Επενδυτικής Τραπεζικής στην Τράπεζα Πειραιώς.

«Πρόκειται για πρωτοβουλία που εντάσσεται στη στρατηγική της Τράπεζας Πειραιώς να λειτουργεί ως πυλώνας σταθερότητας και ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας. Η ενίσχυση των διεθνών εμπορικών σχέσεων αποτελεί σημαντικό εργαλείο για την ενδυνάμωση του ρόλου των ελληνικών τραπεζών και επιχειρήσεων στη διεθνή οικονομία», προσθέτει.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider