Τη Δευτέρα το ΔΣ στην Attica Bank - Νέος πρόεδρος ο Γιώργος Μιχελής

Βάσω Αγγελέτου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τη Δευτέρα το ΔΣ στην Attica Bank - Νέος πρόεδρος ο Γιώργος Μιχελής
Ο πρώην πρόεδρος του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας προτάθηκε για τη θέση αυτή από τον ΕΦΚΑ.

Για τη Δευτέρα στις 12 το μεσημέρι προγραμματίστηκε το διοικητικό συμβούλιο της Attica Bank, το οποίο θα ορίσει νέο πρόεδρο τον κ. Γιώργο Μιχελή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην πρόεδρος του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας προτάθηκε για τη θέση αυτή από τον ΕΦΚΑ που αποτελεί και τον πλειοψηφικό μέτοχο της τράπεζας.

Κατά την ίδια συνεδρίαση αναμένεται να προταθεί και ο αντικαταστάτης του διευθύνοντος συμβούλου, Θεόδωρου Παντελάκη. Σύμφωνα με πληροφορίες, για τη θέση αυτή προκρίνεται ο κ. Ιωάννης Τσακιράκης, αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της τράπεζας.

Στην ίδια συνεδρίαση θα οριστεί η ημερομηνία της έκτακτης γενικής συνέλευσης, η οποία θα κληθεί να επικυρώσει τις αποφάσεις της Δευτέρας, κάτι ωστόσο που αποτελεί τυπική διαδικασία.

Η ανακοίνωση της Attica Bank αναφέρει:

Μετά την χθεσινή παραίτηση του καθηγητή κ. Παναγιώτη Ρουμελιώτη από την θέση του Προέδρου αλλά και από μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Attica Bank, αποφασίστηκε να συνέλθει το Διοικητικό Συμβούλιο της τράπεζας την ερχομένη Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019, προκειμένου να προχωρήσει στη σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου, μετά από αίτημα του βασικού μετόχου, ΕΦΚΑ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider