Τρία χρόνια παράταση για τη συνεργασία TEMES - Hilton

Νίκη Παπάζογλου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τρία χρόνια παράταση για τη συνεργασία TEMES - Hilton
Το όνομα Hilton θα φέρει για ακόμα τρία χρόνια το εμβληματικό ξενοδοχείο της Βασιλίσσης Σοφίας, καθώς το δίδυμο TEMES -DOGUS ανανέωση την σύμβαση με τον ξενοδοχειακό κολοσσό.

Hilton μέχρι το 2021 θα ονομάζεται το εμβληματικό ξενοδοχεία της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας καθώς η TEMES - Dogus παρέτεινε την σύμβαση με τον ξενοδοχειακό κολοσσό για μια τριετία, μέχρι δηλαδή το 2021.

Παρότι η υπάρχουσα σύμβαση είχε παραταθεί αρχικά μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου του2018 και η εταιρεία είχε προχωρήσει σε διερευνητικές επαφές και με άλλους ομίλους, οι θετικές επιδόσεις του ξενοδοχείου στο πλαίσιο της γενικότερης ανόδου του τουρισμού της Αθήνας φαίνεται πως οδήγησαν στην ανανέωση της σχετικής σύμβασης συνεργασίας μεταξύ των δύο εταιρειών. Ωστόσο οι ιδιοκτήτες φαίνεται πως αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο επανεξέτασης των ευκαιριών στο μέλλον.

Αξίσου ανοιχτό μένει και το χρονοδιάγραμμα των επενδύσεων ύψους 50 εκατ. ευρώ που είχαν προγραμματιστεί από τους νέους ιδιοκτήτες στο ξενοδοχείο με στόχο την ενσωμάτωση στη μονάδα πολυτελών κατοικιών για μακροπρόθεσμη ενοικίαση, θεματικών εμπορικών χώρων για να εξυπηρετούνται οι επισκέπτες αλλά και νέων υπηρεσίων και προνομίων από το members club. Όπως επισημαίνεται στη σχετική έκθεση για την ΤΕΜΕΣ που έχει καταρτίσει η Grant Thornton, οι εργασίες είναι προγραμματισμένες να ξεκινήσουν μέσα στο 2019 και το ξενοδοχείο να συνεχίσει τη λειτουργία του καθ’όλη τη διάρκεια των εργασιών, ωστόσο οι συνθήκες της αγοράς θα καθορίσουν εν πολλοίς και τον τελικό σχεδιασμό.

Σύμφωνα με τον υπάρχον σχεδιασμό τα υφιστάμενα 506 δωμάτια και σουίτες του ξενοδοχείου θα μετατραπούν σε περίπου 126 πολυτελείς ιδιωτικές κατοικίες και 239 δωμάτια υψηλών προδιαγραφών 5 αστέρων ενώ οι εργασίες αναμένεται να ξεκινήσουν εντός του επόμενου έτους χωρίς να διακόψουν την λειτουργία του. Εντός της μονάδας θα δημιουργηθεί κι ένα ιδιωτικό club με εστιατόρια διακεκριμένων brands, αλλά και χώροι εκδηλώσεων όπως κι ένα club υγείας κι ευεξίας με εγκαταστάσεις γυμναστηρίου, spa και πισίνας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider