Αεροσυνοδούς και μέλη πληρώματος καμπίνας αναζητά η Emirates

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Αεροσυνοδούς και μέλη πληρώματος καμπίνας αναζητά η Emirates

Υποψήφιους από την Ελλάδα αναζητά η Emirates, η μεγαλύτερη διεθνής αεροπορική εταιρεία παγκοσμίως, για να ενισχύσει το διεθνές πλήρωμά της. Για το λόγο αυτό η Εταιρεία με έδρα το Ντουμπάϊ, διοργανώνει δύο «Open Day»-Ημέρες Καριέρας στην Ελλάδα, την Πέμπτη 28 Ιουνίου, στις 8.00 π.μ. στο Athenaeum InterContinental, Λ. Συγγρού 89-93, στην Αθήνα και την Κυριακή 1η Ιουλίου, στις 8.00 π.μ. στο The Met Hotel, 26ης Οκτωβρίου 48, στη Θεσσαλονίκη.

Οι υποψήφιοι θα κληθούν να καλύψουν τις νέες θέσεις που δημιουργήθηκαν λόγω της σταθερής της ανάπτυξης. Συγκεκριμένα, αναζητά ανοιχτούς στις προκλήσεις, φιλικούς, εξυπηρετικούς άνδρες και γυναίκες, με διάθεση να προσφέρουν τη βραβευμένη αεροπορική εμπειρία Emirates στους επιβάτες.

Οι υποψήφιοι για το Πλήρωμα Θαλάμου απολαμβάνουν μια σειρά από παροχές στις οποίες περιλαμβάνονται αφορολόγητα εισοδήματα, δωρεάν διαμονή στο Ντουμπάϊ και μεταφορά από/προς τη δουλειά, ιατρική και οδοντιατρική κάλυψη, καθώς και αποκλειστικές εκπτώσεις για αγορές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες στο Ντουμπάϊ. Τα σημαντικά οφέλη των ταξιδιωτικών παροχών για το Πλήρωμα Θαλάμου και για τις οικογένειες και τους φίλους τους αποτελούν ένα ακόμα αξιόλογο πλεονέκτημα, καθώς το διευρυμένο παγκόσμιο δίκτυο τηςEmirates προσφέρει πολλές ευκαιρίες για ταξίδι στις έξι ηπείρους που πετά η αεροπορική εταιρεία.

Οι υποψήφιοι από την Ελλάδα που επιθυμούν να ξεκινήσουν την αεροπορική τους καριέρα, μπορούν να επισκεφθούν τα «Open Day» της Emirates, με το βιογραφικό τους στα αγγλικά και μία πρόσφατη φωτογραφία. Δεν απαιτείται ηλεκτρονική εγγραφή για την παρακολούθηση των «Open Day», αλλά είναι πιθανόν οι υποψήφιοι να χρειαστεί να παραμείνουν όλη την ημέρα στο χώρο. Οι υποψήφιοι που θα περάσουν στην επόμενη φάση, θα ενημερωθούν για πιθανές επιπρόσθετες αξιολογήσεις και συνεντεύξεις. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προδιαγραφές και τη διαδικασία επιλογής των υποψηφίων είναι διαθέσιμες εδώ.

Σύμφωνα με διεθνή μέσα η αεροπορική εταιρεία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων προσφέρει στους αεροσυνοδούς της μηνιαίες αποδοχε΄ς της τάξης των 9.500 ντιρχάμ κοντά στις 2.000 ευρώ προ φόρων.

Όσο για τα κριτήρια πρόσληψης η εταιρεία απαιτεί οι αεροσυνοδοί να είναι πάνω από 21 ετών, να έχουν ύψος τουλάχιστον 1.60 και να πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις:

  • να έχουν πτυχίο γυμνασίου
  • να έχουν πολύ καλή γνώση γραπτών και προφορικών αγγλικών
  • να μην έχουν κάποιο τατουάζ σε εμφανές σημείο καθώς φοράνε τη στολή
  • να είναι προσαρμοστικοί σε νέα περιβάλλοντα και εμπειρίες και μέρη
  • να χαίρουν άκρας υγείας

Οι υποψήφιοι πρέπει επίσης να είναι καλά οργανωμένοι, ακριβείς, ανοιχτοί στους ανθρώπους και με αυτοσυγκράτηση σε όλες τις καταστάσεις ακόμα και τις μη αναμενόμενες. Η Παολίνα Συζέντα, εργάζεται εδώ και τέσσερα χρόνια στο επάγγελμα αυτό για την Emirates και πριν πάρει την θέση είχε ολοκληρώσει τις σπουδές της στις διεθνείς σχέσεις στην Ισπανία. Σήμερα πετά με τα Airbus A380 και το Boeing 777 ως αεροσυνοδός της business class, γεγονός που θεωρείται προαγωγή. Όπως διευκρινίζει ένας αεροσυνοδός της Emirates ξεκινά με βασικό μισθό 4.260 ντιρχάμ το μήνα περί τα 1.000 ευρώ. Μάλιστα η εταιρεία προσφέρει δωρεάν στέγαση στο Ντουμπάι και δωρεάν γεύματα και στέγαση μεταξύ των διαφόρων προορισμών. Άλλα προνόμια είναι η 30 ημερών άδεια καθώς και ένα δωρεάν αεροπορικό εισιτήριο για να ταξιδέψει κανείς στην πατρίδα του.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Emirates, πετάει σήμερα σε 160 προορισμούς, σε έξι ηπείρους, με συνολικά 268 ευρύχωρα αεροσκάφη και είναι ο μεγαλύτερος αερομεταφορέας Boeing 777 και Airbus A380 αεροσκαφών, διεθνώς. Η Εταιρεία προσφέρει στους υποψήφιους μια εξαιρετική ευκαιρία επαγγελματικής σταδιοδρομίας, με σημαντική εκπαίδευση και ασυναγώνιστη δυνατότητα για πολυπολιτισμική επαφή και συνεργασία με το διεθνές της πλήρωμα που αποτελείται από περισσότερες από 135 εθνικότητες, συμπεριλαμβανομένων Πιλότων και Μελών Θαλάμου από την Ελλάδα. H παρουσία της στην ελληνική αγορά ξεκίνησε το 1996. Τα τελευταία 22 χρόνια, η Emirates έχει προσφέρει τις μοναδικές της υπηρεσίες σε περίπου 2.4 εκατομμύρια επιβάτες στην ελληνική αγορά. Η πρώτη εταιρία που συνέδεσε απευθείας την Αθήνα με το Ντουμπάϊ, η Emirates, από το Μάρτιο του 2017 προσφέρει ακόμη τη μοναδική απευθείας, καθημερινή πτήση που συνδέει την Ελλάδα με τις ΗΠΑ 365 μέρες τον χρόνο.

Οι επιβάτες που πετούν με την Emirates μπορούν να διασκεδάσουν με ταινίες και προγράμματα στα περισσότερα από 3.500 κανάλια του ice, του βραβευμένου συστήματος ψυχαγωγίας της εταιρίας. Θα μπορούν ακόμη να απολαύσουν την άριστη φιλοξενία και την προσωποποιημένη εξυπηρέτηση που προσφέρει το διεθνές, πολυπολιτισμικό πλήρωμα της Emirates. Έχοντας ξεκινήσει τη λειτουργία της με μόλις δύο αεροσκάφη το 1985, η Emirates είναι πλέον η μεγαλύτερη διεθνής αεροπορική εταιρεία του κόσμου, με ένα δίκτυο 160 προορισμών σε 85 χώρες και περιοχές ανά τον κόσμο, το οποίο εξυπηρετείται από έναν εντυπωσιακό στόλο 268 αεροσκαφών που σήμερα αποτελείται σχεδόν αποκλειστικά από Boeing 777s και Airbus A380s.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider