Οι 10 δημοφιλέστερες πόλεις της Airbnb για το 2018

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Οι 10 δημοφιλέστερες πόλεις της Airbnb για το 2018

Τις δημοφιλέστερες πόλεις της, με βάση τη ζήτηση που καταγράφουν, αποκάλυψε η Airbnb μέσω του καταλόγου της με τις Ταξιδιωτικές Τάσεις το 2018, όπου συμπεριλαμβάνονται πόλεις σε ΗΠΑ, Ευρώπη και Ασία.

Την ώρα που όλο και περισσότεροι ταξιδιώτες επιλέγουν αν ζήσουν σαν ντόπιοι γνωρίζοντας εκ των έσω τον πολιτισμό και τις παραδόσεις των προορισμών που επισκέπτονται, η περίφημη πλατφόρμα κερδίζει σε δημοφιλία τις ξενοδοχειακές μονάδες σε διάφορες πόλεις του κόσμου και είναι ικανή να προβλέψει τις πόλεις που θα βρεθούν στο επίκεντρο του τουριστικού ενδιαφέροντος για την νέα χρονιά.

Το 2018 πόλεις όπως το Παρίσι, η Νέα Υόρκη και το Λονδίνο πρωταγωνιστούν στον κατάλογο των πόλεων με τις περισσότερες κρατήσεις. Ωστόσο, τις προτιμήσεις των ταξιδιωτών φαίνεται να κερδίζουν και προορισμοί που ήταν λιγότερο δημοφιλείς στο παρελθόν όπως το Mαϊάμι και η Λισαβόνα.

Σύμφωνα με την Airbnb η οικονομία διαμοιρασμού εξακολουθεί να ανθίζει βοηθώντας τους ανθρώπους να δημιουργούν νέες οικονομικές ευκαιρίες για τους εαυτούς τους και για τις κοινότητες που ζουν. «Με το 97% των τελών διαμονής στα χέρια των οικοδεσποτών και το 42% των δαπανών των επισκεπτών να κατανέμονται στις γειτονιές όπου διαμένουν, ο οικονομικός αντίκτυπος της κατανομής κατοικίας μπορεί να είναι σημαντικός για τους αναδυόμενους ταξιδιωτικούς προορισμούς».

Αυτή είναι η λίστα με τις 10 δημοφιλέστερες πόλεις του 2018:

  1. Τόκιο
  2. Παρίσι
  3. Οσάκα
  4. Νέα Υόρκη
  5. Λονδίνο
  6. Ρώμη
  7. Ορλάντο
  8. Μαϊάμι
  9. Σύδνεϋ
  10. Λισαβόνα

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider