Ryanair: Δύο νέες διαδρομές και 60.000 πρόσθετες θέσεις για Ελλάδα

Νίκη Παπάζογλου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ryanair: Δύο νέες διαδρομές και 60.000 πρόσθετες θέσεις για Ελλάδα
Ένα νέο δρομολόγιο από Βαρσοβία προς Ζάκυνθο κι ένα δρομολόγιο που θα συνδέει τις Βρυξέλλες με τη Σαντορίνη.

Δύο νέες διαδρομές αλλά και 60.000 επιπλέον θέσεις για προορισμούς της Ελλάδας ανακοίνωσε σήμερα η Ryanair, η μεγαλύτερη Low cost αεροπορική της Ευρώπης.

Ειδικότερα και μετά από το έντονο ενδιαφέρον των καταναλωτών ο αερομεταφορέας θα προσθέσει στο πρόγραμμα «Greek Ryanair Summer 2021» ένα νέο δρομολόγιο από την Βαρσοβία προς τη Ζάκυνθο καθώς κι ένα δρομολόγιο που θα συνδέει τις Βρυξέλλες με τη Σαντορίνη. Και οι δύο νέες πτήσεις θα πραγματοποιούνται δύο φορές την εβδομάδα αρχής γενομένης από τον Ιούλιο.

Όσον αφορά τις 60.000 περισσότερες θέσεις και σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η αεροπορική, θα προστεθούν 16 επιπλέον εβδομαδιαίες πτήσεις σε υπάρχοντα δρομολόγια προς Ελλάδα από Βέλγιο, Γερμανία, Ουγγαρία, Ιρλανδία, Ιταλία και Πολωνία από τον Ιούλιο του 2021.

Με αφορμή την ανακοίνωσή για τις δύο νέες διαδρομές, η Ryanair λανσάρει εισιτήρια από 19,99 ευρώ για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου του 2021, με την προϋπόθεση ότι η κράτηση θα γίνει μέχρι τα μεσάνυκτα της 3ης Απριλίου 2021. Επιπλέον, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού προσφέρει δωρεάν έως και δύο αλλαγές κράτησης μέχρι τον Οκτώβριο του 2021.

Να θυμίσουμε ότι τα στελέχη της Ryanair είχαν αναφέρει ότι εξετάζουν την προσθήκη νέων δρομολογίων όταν προ εβδομάδων ανακοίνωσαν ότι θα εγκαινιάσουν τρεις νέες βάσεις για το καλοκαίρι του 2021 (Ιούλιος – Οκτώβριος)

Όπως είχε ανακοινωθεί τότε, η Ryanair θα προσφέρει 46 νέα δρομολόγια από Κέρκυρα (2 αεροσκάφη), Χανιά (ένα αεροσκάφος) και Ρόδο (ένα αεροσκάφος) αυξάνοντας το συνολικό αριθμό των δρομολογίων σε 107.

Οι τρεις νέες βάσεις, σύμφωνα με τα όσα είχε αναφέρει ο Εμπορικός Διευθυντής της Ryanair, κ. Jason McGuinness, είναι αποτέλεσμα επένδυσης ύψους 400 εκατ. δολαρίων και τα τέσσερα νέα αεροσκάφη που θα προστεθούν στο πτητικό του πρόγραμμα από τον Ιούλιο θα ανεβάσουν τις εβδομαδιαίες πτήσεις σε 243 δημιουργώντας 120 τοπικές θέσεις εργασίας.

Στο πλαίσιο του εγκαινιασμού των νεών βάσεων μάλιστα τα στελέχη του αερομεταφορέα είχε τονίσει ότι προσβλέπει και σε επέκταση της σεζόν για την χώρα μας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider