Νέα ξενοδοχεία, εντός κι εκτός Αττικής, ετοιμάζουν οι ισραηλινοί της Brown Hotels

Νίκη Παπάζογλου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Νέα ξενοδοχεία, εντός κι εκτός Αττικής, ετοιμάζουν οι ισραηλινοί της Brown Hotels
Με διευρυμένο επενδυτικό  πλάνο συνεχίζει την δραστηριότητά του στη χώρα μας ο ισραηλινός ξενοδοχειακός όμιλος.

Με διευρυμένο επενδυτικό πλάνο συνεχίζει την δραστηριότητά του στη χώρα μας ο ισραηλινός ξενοδοχειακός όμιλος Brown, το χαρτοφυλάκιο του οποίου περιλαμβάνει το άνοιγμα τουλάχιστον 7 ακόμα μονάδων, εντός κι εκτός Αττικής για το επόμενο διάστημα.

Μετά την στρατηγική τοποθέτησή του ομίλου στο κέντρο της Ομόνοιας, με το «άνοιγμα» του τετράστερου ξενοδοχείου Brown Acropol, δυναμικότητάς 165 δωματίων και του τριάστερου Dave Red Athens, δυναμικότητας 87 δωματίων που στεγάστηκε στα παλιά γραφεία του ΚΚΕ, ο όμιλος ετοιμάζει δύο ακόμα μικρές boutique μονάδες στο κέντρο προς την περιοχή της Πλάκας.

Την ίδια στιγμή τις πύλες του ετοιμάζεται να ανοίξει φέτος και La Mirage, το οποίο έχει υπομισθώσει από τον επιχειρηματία Στέλιο Ιωαννίδη. Να θυμίσουμε ότι ο κ. Ιωαννίδης απέκτησε το ακίνητο έπειτα από διαγωνισμό αξιοποίησης που είχε πραγματοποιήσει η Υπηρεσία Αξιοποίησης Ακίνητης Περιουσίας των Ενόπλων Δυνάμεων. Το πρώην La Mirage στην πλατεία Ομονοίας, δυναμικότητας 220 δωματίων, θα λειτουργήσει μετά από ριζική ανακατασκευή την τρέχουσα χρονιά υπό την επωνυμία Lighthouse Athens. Στα σκαριά μάλιστα έχει κι ακόμα μια μονάδα, το πρώην ξενοδοχείο Ίλιον το οποίο θα μετατραπεί σε boutique hotel.

Παράλληλα δρομολογεί και την επέκτασή του εκτός κέντρου αλλά κι εκτός Αττικής, με το Σούνιο, την Θεσσαλονίκη, την Κόρινθο αλλά και την Κέρκυρα να βρίσκονται στους πρώτους προορισμούς όπου θα εγκαινιαστούν νέες μονάδες.

Πέρα από την επένδυση του Σουνίου και της Θεσσαλονίκης, στην οποία έχει αναφερθεί και ο συνιδρυτής της ξενοδοχειακής αλυσίδας, κ. Λίον Άβιγκαντ σε παλαιότερη συνέντευξή του, ο όμιλος έχει αποκτήσει και το ξενοδοχείο Hanikian στους Αγίους Θεοδώρους. Να θυμίσουμε ότι το ξενοδοχείο Hanikian δημιουργήθηκε το 1975 από τους αδερφούς Χανικιάν κι αποτέλεσε ένα από τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία της Κορινθίας μέχρι και την δεκαετία του 1990.

Πληροφορίες του insider.gr μάλιστα αναφέρουν πως υπάρχουν διαπραγματεύσεις και για μια ακόμα μονάδα στο Λουτράκι αλλά και για σχέδια επέκτασης της αλυσίδας στο νησί Φαιάκων.

Στόχος της Brown Hotels, όπως είχε φανεί ευθύς εξαρχής, είναι να πρωταγωνιστήσει στην ελληνική τουριστική αγορά. Να θυμίσουμε ότι ο όμιλος έχει μεγάλη παρουσία στο χώρο των boutique μονάδων στο Τελ Αβίβ και την Ιερουσαλήμ ενώ διαθέτει και ξενοδοχεία σε Κροατία και Γερμανία.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider