Χειμερινές προσφορές από την Emirates: Αθήνα - Ντουμπάι από 449 ευρώ

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Χειμερινές προσφορές από την Emirates: Αθήνα - Ντουμπάι από 449 ευρώ
Τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τα προνόμια που προσφέρει η εταιρεία.

Τις χειμερινές της προσφορές για τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο του 2020 ανακοίνωσε η Emirates σε μια προσπάθεια να αναθερμάνει την ζήτηση για αεροπορικά ταξίδια η οποία είναι σε ιστορικά χαμηλά λόγω της πανδημίας του κορονοϊού

Συγκεκριμένα και δεδομένου ότι το Ντουμπάι άνοιξε ξανά τις πύλες του στους τουρίστες η αεροπορική εταιρεία προσφέρει για πτήσεις από το Ελευθέριος Βενιζέλος προς το Ντουμπάι εισιτήρια που ξεκινούν από τα 449 ευρώ. Η προσφορά ισχύει για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν από σήμερα έως τις 9 Νοεμβρίου 2020, για ταξίδια σε επιλεγμένες ημερομηνίες μεταξύ 1 Νοεμβρίου και 31 Δεκεμβρίου.

Με την αγορά εισιτηρίων της Emirates οι ταξιδιώτες θα έχουν δωρεάν είσοδο στο Dubai Frame, «τη μεγαλύτερη κορνίζα του κόσμο», που προσφέρει εντυπωσιακή θέα πλαισιώνοντας τις δυο αντίθετες όψεις της πόλης, τα ιστορικά της κτίρια και τα σύγχρονα, το παλιό και το σύγχρονο Ντουμπάι. Να σημειωθεί ότι το διάσημο αξιοθέατο του Ντουμπάι αποτελείται από δύο πύργους ύψους 150 μέτρων, οι οποίοι στην κορυφή συνδέονται με μια γυάλινη γέφυρα μήκους 93 μέτρων. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν την πανοραμική θέα 360ο από το γυάλινο κατάστρωμα στο κέντρο αυτής της χρυσής κατασκευής. Κοιτάζοντας βόρεια, θα ανακαλύψουν τις παλαιότερες, πιο ιστορικές και γοητευτικές γειτονιές του Ντουμπάι. Κοιτάζοντας προς το Νότο, μπορούν να δουν τα μοντέρνα, λαμπερά κτίρια και τους εντυπωσιακούς ουρανοξύστες για τους οποίους φημίζεται η πόλη.

Όσον αφορά τα υγειονομικά πρωτόκολλα των πτήσεων η Emirates ενημερώνει τους πελάτες της ότι εφαρμόζει ένα ολοκληρωμένο σύνολο μέτρων σε κάθε βήμα του ταξιδιού, στο έδαφος και στον αέρα, συμπεριλαμβανομένης της διανομής δωρεάν ατομικών σετ υγιεινής που περιέχουν μάσκες, γάντια, απολυμαντικά χεριών και αντιβακτηριακά μαντηλάκια.

Επιπλέον, η Emirates έχει δεσμευτεί να καλύψει τα ιατρικά έξοδα που σχετίζονται με το COVID-19, χωρίς επιπλέον κόστος για τους επιβάτες, εάν διαγνωστούν με COVID-19 κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους, ενώ βρίσκονται μακριά από το σπίτι τους. Αυτή η κάλυψη ισχύει άμεσα για πελάτες που πετούν με Emirates έως τις 31 Δεκεμβρίου 2020 και ισχύει για 31 ημέρες από τη στιγμή που θα πραγματοποιήσουν την πρώτη πτήση του ταξιδιού τους. Αυτό σημαίνει ότι οι πελάτες της Emirates μπορούν να επωφεληθούν από την πρόσθετη αυτή παροχή, ακόμα και αν ταξιδέψουν προς άλλη πόλη αφού φτάσουν στον προορισμό τους με την Emirates.

Να θυμίσουμε ότι κατά την διάρκεια του ταξιδιού με την Emirates Οι επιβάτες έχουν πρόσβαση σε πάνω από 4.500 κανάλια ψυχαγωγίας στο ice, το βραβευμένο σύστημα ψυχαγωγίας της αεροπορικής εταιρείας ενώ σε οποιαδήποτε θέση απολαμβάνουν γεύματα εμπνευσμένα από την τοπική κουλτούρα και δωρεάν ποτά. Επιπλέον η αεροπορική εταιρεία έχει γενναιόδωρα όρια αποσκευών με το επιτρεπτόμενο όριο των αποσκευών να φτάνει έως και 35 κιλά για όσους ταξιδεύουν με οικονομικό ναύλο, για τους επιβάτες της Διακεκριμένης θέσης τα 40 κιλά και για εκείνους της Πρώτης θέσης τα 50 κιλά.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider