Aegean: Προσφορές και αλλαγές χωρίς επιπλέον κόστος για τους επιβάτες

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Aegean: Προσφορές και αλλαγές χωρίς επιπλέον κόστος για τους επιβάτες
Τρεις διαφορετικές πρωτοβουλίες για τους επιβάτες λανσάρει η εταιρεία σε μια προσπάθεια να αναθερμάνει την ζήτηση.

Με τρεις νέες διαφορετικές πρωτοβουλίες που επιβραβεύουν και προσφέρουν ευελιξία και περισσότερες παροχές στους επιβάτες, η AEGEAN προτρέπει τους ταξιδιώτες να σχεδιάσουν το επόμενο ταξίδι τους και να επισκεφτούν τον αγαπημένο τους προορισμό σε μια προσπάθεια να ανακάμψει την εξαιρετικά πεσμένη ζήτηση λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, όποιο ναύλο κι αν επιλέξουν οι επιβάτες της AEGEAN, έχουν τη δυνατότητα για απεριόριστες αλλαγές, χωρίς rebooking fees.

Μάλιστα πέρα από τους ναύλους Flex και Comfort Flex που ήδη παρέχουν αυτή τη δυνατότητα, πλέον και τα εισιτήρια της κατηγορίας Light, δίνουν τη δυνατότητα στους επιβάτες να αλλάξουν την ημερομηνία του εισιτηρίου τους, όσες φορές επιθυμούν χωρίς rebooking fees.

H προσφορά στο Light ναυλο ισχύει για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν από 7/10/2020 μέχρι τις 8/11/2020 και για πτήσεις μέχρι τις 28/2/2021.

Διπλή επιβράβευση σε μίλια

Ταυτόχρονα, έως και τις 14 Οκτωβρίου 2020, κάθε κράτηση εισιτηρίου για όλες τις πτήσεις της AEGEAN, τόσο στο δίκτυο εσωτερικού και εξωτερικού, επιβραβεύει «διπλά» τα μέλη του προγράμματος Miles + Bonus.

Σχεδιάζοντας τα επόμενα ταξίδια μέχρι και τον Σεπτέμβριο του 2021 κάθε μέλος Miles+Bonus μπορεί να αποκτήσει διπλά μίλια εξαργύρωσης και διπλά μίλια αναβάθμισης, με μία απλή διαδικασία μέσω της ιστοσελίδας www.aegeanair.com.

Διατήρηση και αναβάθμιση της βαθμίδας με 25% λιγότερα μίλια

Τέλος για τους τακτικούς επιβάτες η AEGEAN έως και τις 29.09.2021, μειώνει κατά 25% τον απαιτούμενο αριθμό μιλίων για τη διατήρηση και την αναβάθμιση της βαθμίδας όλων των μελών του Miles+Bonus και προσφέρει έκπτωση 25% για αγορά έως και 2.000 παραπάνω μιλίων αναβάθμισης, διευκολύνοντας τη διαχείριση της κάθε βαθμίδας και ενισχύοντας τα προνόμια του προγράμματος!

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider