Ξεκινά τις πτήσεις από 21 Ιουνίου η Blue Air - Το καλοκαιρινό πρόγραμμα

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ξεκινά τις πτήσεις από 21 Ιουνίου η Blue Air - Το καλοκαιρινό πρόγραμμα

Την επανέναρξη των τακτικών πτήσεων από την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη για την Λάρνακα από τις 21 Ιουνίου 2020, ανακοίνωσε η Blue Air.

Το καλοκαιρινό πρόγραμμα της Blue Air για το 2020 από την Ελλάδα θα ισχύει ως εξής:

  • Έξι (6) πτήσεις εβδομαδιαίως στην διαδρομή Αθήνα – Λάρνακα – Αθήνα, από τις 21 Ιουνίου έως τις 23 Οκτωβρίου.
  • Δύο (2) πτήσεις εβδομαδιαίως στην διαδρομή Θεσσαλονίκη – Λάρνακα – Θεσσαλονίκη, από τις 21 Ιουνίου έως και τις 30 Ιουνίου και τέσσερις (4) πτήσεις εβδομαδιαίως από τις 2 Ιουλίου έως τις 23 Οκτωβρίου.

Όσον αφορά στα υγειονομικά μέτρα ασφαλείας η Blue Air αναφέρει πως όλα τα αεροσκάφη της Blue Air απολυμαίνονται καθημερινά και είναι εξοπλισμένα με φίλτρα αέρα HEPA που συλλαμβάνουν πάνω από το 99,97% των αερομεταφερόμενων μικροβίων στον φιλτραρισμένο αέρα.

Επιπλέον, οι επιβάτες της Blue Air υποχρεούνται να φορούν μάσκες καθ’όλη τη διάρκεια του ταξιδιού, να απολυμαίνουν τα χέρια τους και να αποφεύγουν περιττές κινήσεις μέσα στην καμπίνα.

Παράλληλα επιτρέπεται μία χειραποσκευή επί του αεροσκάφους, διαστάσεων 55 x 40 x 20 cm και βάρους έως 10 kg.

Τέλος τα πληρώματα θα καθοδηγήσουν στους επιβάτες για τα μέτρα υγιεινής και θα διασφαλίσουν τη συμμόρφωσή τους.

Να υπενθυμίσουμε η Blue Air αποτελεί τη μεγαλύτερη low cost αεροπορική εταιρεία της Ρουμανίας, με προσέγγιση επικεντρωμένη στις διαφορετικές ανάγκες των επιβατών. Με μια ομάδα από πάνω από 1.000 λάτρεις της αεροπορίας, η Blue Air έχει αξιοσημείωτο ιστορικό στην ασφάλεια των πτήσεων. Η εταιρεία επιχειρεί με αεροσκάφη τύπου Boeing 737. Στα 15 χρόνια λειτουργίας της έχει μεταφέρει με ασφάλεια πάνω από 30 εκατομμύρια επιβάτες και έχει πετάξει πάνω από 340 εκατομμύρια χιλιόμετρα. Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη με το IOSA (Operational Safety Audit) όσον αφορά τα πρότυπα ασφαλείας που χρησιμοποιεί είναι και είναι μέλος της ΙΑΤΑ (International Air Transport Association).

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider