Ryanair: 1.000 πτήσεις την ημέρα από 1η Ιουλίου

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ryanair: 1.000 πτήσεις την ημέρα από 1η Ιουλίου
Χρήση της τουαλέτας εντός του αεροσκάφους με άδεια προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο της εταιρείας.

To 40% του πτητικού της προγράμματος αποφάσισε να επαναφέρει η Ryanair από την 1η Ιουλίου, σε μια προσπάθεια να ορθοποδήσει από την κρίση που έφερε η πανδημία του κορονοϊού.

Συγκεκριμένα η αεροπορική εταιρεία ανακοίνωση από την 1η Ιουλίου θα πραγματοποιεί περίπου 1.000 πτήσεις την ημέρα που αντιστοιχούν στο 40% του κανονικού προγράμματος πτήσεων και στο 90% του κανονικού δικτύου δρομολογίων της.

Κατά την επανέναρξη των πτήσεων θα ακολουθούνται ειδικά υγειονομικά μέτρα για την διασφάλιση των επιβατών.

Συγκεκριμένα η χρήση μάσκας θα είναι υποχρεωτική τόσο για το πλήρωμα όσο και για τους επιβάτες όχι μόνο εντός του αεροσκάφους αλλά και στις πύλες εισόδου του αεροδρομίου.

Τα αεροσκάφη θα απολυμαίνονται καθημερινά και εντός τους θα σερβίρονται στους επιβάτες μόνο προσυσκευασμένα τρόφιμα και ποτά ενώ δεν θα επιτρέπεται η χρήση μετρητών εντός αεροσκάφους.

Το check-in θα πραγματοποιείται online και το boarding pass θα αποστέλεται ηλεκτρονικά στο κινητό του κάθε επιβάτη.

Ακόμα και η χρήση της τουαλέτας εντός του αεροσκάφους θα γίνεται με άδεια ώστε να αποφεύγονται οι ουρές και ο συνωστισμός.

Να υπενθυμίσουμε ότι από τον Μάρτιο που η πανδημία ξέσπασε έντονα στην Ευρώπη, ο μεγαλύτερος αερομεταφορές χαμηλού κόστους είχε καθηλώσει τα περισσότερα αεροσκάφη πραγματοποιώντας 30 πτήσεις ημερησίως.

«Μετά από τέσσερις μήνες, είναι καιρός να ξεκινήσουμε να πετάμε στην Ευρώπη ώστε να ενώσουμε φίλους και οικογένειες, να επιτρέψουμε στους εργαζόμενους να γυρίσουν στα πόστα τους και να ξαναβάλουμε σε τροχιά την τουριστική βιομηχανία η οποία προσφέρει εκατομμύρια θέσεις εργασίας», ανέφερε σχετικά ο chief executive της Ryanair, Eddie Wilson.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider